din-fas-gravid-480x1600
libero_club

Få en gratis välkomstgåva, samla poäng till gåvor och värdecheckar!

Som medlem får du tillgång till en egen graviditetskalender,
nyttig information om ditt barns utveckling, nya kampanjer och
det populära forumet föräldrarsnack.
Tips för dig
_i2a3798_mobile

Att förbereda sig inför förlossningen

Jo, visst har man fött barn i alla tider och det är något kroppen är byggd för att klara av. Men det är samtidigt en av de mest krävande uppgifter man kan utsätta en kropp för. Så hur förbereder man sig inför förlossningen på bästa sätt?

Tips för dig
libero_recruitment_2021_5_kneeling-pregnant-woman-with-pain_mobile

Gravidbesvär - hela listan

Att vänta barn är en fantastisk upplevelse med massor av underbara stunder; den första lilla sparken, pirret över att livet ska förändras eller fascinationen över att vad kroppen kan! Men hur härligt det än är på många plan så kan en graviditet också innebära konstant illamående, akut kissnödighet eller vimsig gravidhjärna.

Tips för dig
libero_brand-launch_newborn_mobile

Inköpslista till din bebis - vad behöver en nyfödd?

Vad behöver egentligen en nyfödd och vilka bebissaker är bra att ha när ni kommer hem från BB? Vi vet, det kan kännas lite som en djungel. Som hjälp har vi skrivit ihop en inköpslista på vad som kan vara bra att ha hemma första tiden.

Tips för dig
bond_to_baby_teaser

Att knyta an till bebisen i magen

För barnet är anknytningen viktig för överlevnaden, men hur funkar det egentligen omvänt när en blivande förälder utvecklar känslomässiga band till barnet i magen?

Tips för dig
partner_pregnant_teaser

Partner till gravid

Den fysiska påfrestningen av en graviditet går visserligen inte att dela, men det finns en hel del man kan göra för att graviditeten ska bli något man upplever och tar sig igenom tillsammans.

Tips för dig
preg13528_mobile

Träna under graviditeten

Denna artikel har skapats i ett betalt samarbete med Vibes. 

Du har säkert hört det förut – träning mår vi bra av. Orken, sömnen, psyket och immunförsvaret blir bättre, bland annat. Men under graviditeten finns faktiskt lite fler anledningar till att det kan vara klokt att hålla igång. Vi har pratat med systrarna Kallur som går igenom varför – och hur du kan tänka med träning under de olika trimestrarna.

Tips för dig
pack_teaser

Packa BB-väskan – den ultimata checklistan

När ska man packa BB-väskan och vad är bra att ta med till förlossningen? Vi har gjort en checklista på vad som kan vara bra att få med – och vad du kanske inte behöver…

Tips för dig
pregnant_sick_teaser

Gravid och magsjuk

Att bli magsjuk eller matförgiftad är aldrig roligt, men det är nog ännu lite jobbigare som gravid. Det kan vara skönt att veta att det i de allra flesta fall inte är farligt för barnet i magen.

Blöjtårta_artikel_

Blöjtårta DIY – Så här gör du en blöjtårta

Den perfekta presenten för en babyshower, men vad behöver man för att göra en blöjtårta? Och framförallt hur gör man? Här lär du dig skapa en fin blöjtårta!

Alla artiklar