din-fas-1600x480
libero_club

Få en gratis välkomstgåva, samla poäng till gåvor och värdecheckar!

Som medlem får du tillgång till en egen graviditetskalender,
nyttig information om ditt barns utveckling, nya kampanjer och
det populära forumet föräldrarsnack.
Tips för dig
libero_tomorrow_project_12_article_stage

Syskonbråk – tips till föräldrar

”Det började med att hon slog tillbaka…” Den kanske du hört någon gång? Syskon som bråkar är nämligen vanligt och kan nog sägas vara mer eller mindre en del av familjelivet. Men varför bråkar syskon och finns det något man kan göra för att bevara husfriden?

Tips för dig
Libero_Brand-launch_Kitchen-baby_Mobile

Bestämda barn och vredesutbrott

När barn är runt ett och ett halvt år börjar de flesta få en allt tydligare och mer bestämd egen vilja. Det brukar kunna vara både härligt och lite jobbigt för omgivningen, eftersom barnet dessutom kan byta känsloläge och skifta från glädje till vredesutbrott på ett ögonblick. Även om det kan vara väl så tålamodsprövande för dig som förälder så är det en naturlig och sund del i utvecklingen.

Tips för dig
_i2a3798_mobile

Att förbereda sig inför förlossningen

Jo, visst har man fött barn i alla tider och det är något kroppen är byggd för att klara av. Men det är samtidigt en av de mest krävande uppgifter man kan utsätta en kropp för. Så hur förbereder man sig inför förlossningen på bästa sätt?

Tips för dig
190918_libero_image_414_mobile

Potträning - att sluta med blöja

Precis som med det mesta i barns utveckling så har de också sin egen takt i hur snabbt de slutar med blöja. Oavsett när i tid det sker så är en bra strategi att vara lyhörd för vad som passar barnet.

Tips för dig
libero_brand-launch_pre-school-smile_article_stage

Ditt barns självkänsla

Ett barn som upplever att det blir sett och accepterat för vad hen är har goda förutsättningar för att utveckla en bra självkänsla och bli en trygg person. Här får du tips på hur du kan hjälpa till att ge ditt barn en bra självkänsla i vardagen.

Tips för dig
Essity7188_CMYK

17 Tips på roliga lekar för barn - och vuxna!

Ibland saknas både lekkamrater och idéer, då kan leken behöva en liten extra dos fantasi för att göra dagen lite roligare med lekar inomhus eller utomhus för både barn och vuxna.

Tips för dig
libero_recruitment_2021_5_kneeling-pregnant-woman-with-pain_mobile

Gravidbesvär - hela listan

Att vänta barn är en fantastisk upplevelse med massor av underbara stunder; den första lilla sparken, pirret över att livet ska förändras eller fascinationen över att vad kroppen kan! Men hur härligt det än är på många plan så kan en graviditet också innebära konstant illamående, akut kissnödighet eller vimsig gravidhjärna.

Tips för dig
libero_brand-launch_newborn_mobile

Inköpslista till din bebis - vad behöver en nyfödd?

Vad behöver egentligen en nyfödd och vilka bebissaker är bra att ha när ni kommer hem från BB? Vi vet, det kan kännas lite som en djungel. Som hjälp har vi skrivit ihop en inköpslista på vad som kan vara bra att ha hemma första tiden.

Tips för dig
Libero_Recruitment_2021_31_baby-sleeping-on-sitting-dads-chest_Mobile

Förkylning och hosta hos barn

Så kom den då, den snoriga näsan. Vi vet att vakna nätter med snoriga och hostande bebisar kan vara kämpigt. Här kan du läsa om förkylningar, hur du kan känna igen hosta vid förkylningsastma och krupp, och de bästa sätten att hjälpa en förkyld liten bebis.