Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

touch pants

7 - 20 kg byxblöja

Perfekt passform för aktiva barn

Otroligt mjuka byxblöjor som följer varje rörelse

Våra mjukaste byxblöjor hittills, skapade med 360° ProSkin Technology, ger alltid en supermjuk och bekväm upplevelse för din bebis. De silkeslena blöjorna, som är Svanenmärkta och dermatologiskt testade, är perfekt för när ditt barn blir mer och mer aktivt - tack vare den närapå skräddarsydda passformen.

Extra snäll mot känslig bebishud


Produkter som rekommenderas av Asthma Allergy Nordic passar allergiker eller personer som på annat sätt har känslig hud.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra supermjuka Libero Touch byxblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning är våra blöjor dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Detta föra att alla små bebisar har olika behov. Lär känna ditt barns hud och ta reda på vad som får den att kännas mjuk och len.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Effektiva och supermjuka dubbla läckagebarriärer finns på alla Libero Touch byxblöjor. De hjälper till att ge ett mjukt och pålitligt skydd i alla lägen.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Alla våra Libero Touch byxblöjor håller barnets hud härligt skön och torr. Den superabsorberande kärnan skyddar mot läckage dygnet runt.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Alla Libero Touch byxblöjor har perfekt passform runt barnets midja. Det supermjuka materialet formas efter magen och följer barnets kropp och rörelser.

SUPERMJUK STRETCH RUNT BENEN

Oavsett aktivitet har alla Libero Touch byxblöjor en optimal passform runt benen. Den supermjuka och följsamma stretchen anpassar sig efter barnets kropp och rörelser för ett säkert skydd mot läckage.

ELASTISKA SIDOPANELER

Ditt barn kan känna sig otroligt bekväm med de elastiska sidopanalerna på Libero Touchblöjorna. De skapar en riktigt följsam och supermjuk passform som anpassar sig efter just ditt barn.

MAXIMAL MJUKHET

Nu har alla våra Libero Touch byxblöjor en ännu mjukare midja – för ett härligt mjukt och varsamt skydd under dygnets alla timmar.

MATERIAL SOM ANDAS

Våra Libero Touch byxblöjor bevarar ditt barns hud torr och underbart mjuk. Materialen andas för att varsamt skydda ditt barns hud.

LÄTT ATT TA AV OCH PÅ

Vid en viss ålder blir det allt svårare att ligga still. Därför är Libero Touch byxblöja så smidig att byta. Du river helt enkelt upp den i sidorna och rullar ihop den till ett litet paket med tejpen.

VÅTINDIKATOR

Alla Libero Touch blöjor har våtindikator. Strecket på baksidan av blöjan byter färg när det är dags för en ny blöja. På så vis kan du alltid se till att ditt barns hud är torr.

STILREN DESIGN

Libero Touch byxblöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt. 

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch byxblöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...