Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

UP&GO

7 - 30 kg

Flexibel och pålitlig för bättre komfort

Bekväma och högabsorberande byxblöjor

Våra mjuka och bekväma byxblöjor är gjorda för att ge barn en otrolig rörelsefrihet – från att de börjar krypa tills de springer så fort benen bär. Alla storlekar Libero UP&GO har en fantastisk uppsugningsförmåga för aktiva och lekfulla barn som väger 7–30 kg.

Extra snäll mot känslig bebishud


Produkter som rekommenderas av Asthma Allergy Nordic passar allergiker eller personer som på annat sätt har känslig hud.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra följsamma byxblöjor är Svanenmärkta. Libero UP&GO är också FSC-certifierade tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De flexibla UP&GO-byxblöjorna är gjorda för att ha en följsam passform på aktiva barn. Vi vill också att de ska kännas naturliga och skonsamma mot huden – därför är blöjan noggrant dermatologiskt testad.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Libero vill att du ska kunna välja vilken produkt som tar hand om ditt barns hud på bästa sätt – oavsett om det är just lotion, kräm, salva eller olja.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Oavsett hur mycket ditt barn rör sig sitter dessa byxblöjor säkert runt benen – tack vare våra nya dubbla läckagebarriärer. Libero UP&GO är gjord för nyfikna barn i alla storlekar!

FLEXIBEL MIDJA

Den flexibla midjan på våra UP&GO byxblöjor gör dem lika bekväma som underkläder för barn i alla åldrar och storlekar. Det mjuka materialet formar sig skönt efter magen.

ABSORBERANDE KÄRNA

Våra UP&GO byxblöjor ger ett säkert skydd och förhindrar läckage – från att ditt barn börjar krypa tills det är redo att erövra världen. Blöjorna har en absorberande kärna som håller barnets hud härligt len och torr.

ELASTISKT RUNT BENEN

Alla storlekar Libero UP&GO har stretchresårer i benen för en otrolig rörelsefrihet. De skapar en trygg passform runt barnets ben för ett bekvämt och säkert skydd under alla aktiviteter.

EN RIKTIGT MJUK INSIDA

Libero UP&GO ger ditt barn en underbar komfort under både dagen och natten. Den flexibla byxblöjan har en mjuk insida som ger ditt barn en otrolig rörelsefrihet.

MATERIAL SOM ANDAS

Alla storlekar Libero UP&GO är gjorda av material som andas och tar hand om ditt barns hud. De luftiga materialen gör nämligen att huden också kan andas.

LÄTT ATT TA AV OCH PÅ

Libero UP&GO gör alla blöjbyten otroligt enkla och snabba. Byxblöjan kan enkelt rivas upp i sidan och sedan rullas ihop till ett paket med den smarta tejpen. Väldigt smidigt för både dig och ditt barn!

SMART DESIGN MED VARIATION

Du hittar två olika mönster på varje UP&GO-storlek. En design har ett ny fantastisk design med nordiskt djur. Det finns olika djur för varje storlek, så du har något att se fram emot varje gång du byter storlek! 
Den andra designen är gjord för att inspirera att leka med siffror och färger. Det finns till exempel alltid samma antal nyckelpigor i designen som den faktiska blöjstorleken! Vi har också gjort det lättare att känna skillnad på fram och bak på blöjan.

NY COOL OCH LEKFULL DESIGN

Designen på Libero UP&GO byxblöjor har fått ett nytt, coolt och och färgglatt utseende. Tillsammans med våra nordiska djur och vår alldeles egna nyckelpiga kan du och din baby leka med siffror, räkna prickar på nyckelpigan, leka kurragömma, lära färger och utforska nya djur varje gång du byter blöja.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...