Social media dataskydd info

Vi använder den här sidan för att informera om och marknadsföra våra produkter och tjänster. Vi lanserar då och då olika slags tävlingar som du är välkommen att delta i. Ett annat syfte med sidan är att ta del av feedback för att förbättra våra produkter. Vi uppmuntrar därför till kommentarer och öppna diskussioner på det är forumet.

Eftersom vem som helst kan läsa kommentarerna är det ytterst viktigt att alla kommentarer tar hänsyn till och respekterar andra människor och att de inte är kränkande, oetiska eller innehåller ett olämpligt språk. De måste också överensstämma med leverantör av sociala mediers användarvillkor eller gällande lagstiftning, som till exempel dataskyddslagar. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi anser är olämpliga eller olagliga. Vi uppmanar dig att meddela oss omedelbart om du upptäcker någon kommentar som du anser är olämplig eller olaglig.

Leverantören av sociala medier är huvudansvariga för behandlingen av personuppgifter på sitt sociala nätverk. När det gäller våra egna eller andras kommentarer på vår sida bär även vi ett ansvar. Du kan hitta mer information om vår behandling av personuppgifter och dina rättigheter i vår integritetspolicy som finns här

När du lämnar kommentarer på vår sida uppmanar vi dig att inte lämna ut information om andra personer, särskilt om de inte har lämnat sitt medgivande. Du bör inte under några omständigheter inkludera känsliga personuppgifter i dina kommentarer, som till exempel hälsouppgifter om dig själv eller andra.

Informationen om graviditet och småbarn som tillhandahålls på denna webbplats samt Liberoklubbens app, är av allmän karaktär och skall inte ersätta läkarbesök eller annan medicinsk rådgivning. Essity kan inte hållas ansvariga för de beslut du fattar efter att ha tagit del av informationen.

Om du har frågor om den här sidan eller om hur vi behandlar personuppgifter kan du kontakta vår Libero Support genom:https://support.libero.se

Vi använder Facebook-pixeln på vår webbplats.

Facebook-pixeln spårar bland annat följande typer av data:

· HTTP-huvuden– Allt som finns i HTTP-huvuden. HTTP-huvud är ett webbprotokoll i standardformat som skickas mellan alla förfrågningar från webbläsare och servrar på internet. HTTP-huvuden inkluderar IP-adresser, information om webbläsaren, webbsidans plats, dokument, hänvisare och vem som använder webbplatsen.

· Pixel-specifika uppgifter– Inkluderar pixel-ID och Facebook-cookien.

· Uppgifter om knappklick– Inkluderar alla knappar som besökaren har klickat på vid sitt besök på webbplatsen, knapparnas namn och eventuella besökta sidor till följd av knappklickningarna.

· Valfria värden– Utvecklare och marknadsförare kan välja att skicka ytterligare information om besöket via konverteringsspårning. Exempel på skräddarsydda uppgifter är konverteringsvärde, sidtyp och mycket mer.

· Fältnamn på formulär– Inkluderar fältnamn från en webbplats som till exempel ”e-post”, ”adress” och ”kvantitet” för tillfällen då du köper en produkt eller tjänst. Vi spårar inte fältvärden om du inte inkluderar dem som en del av avancerad matchning (Advanced Matching), konverteringsspårning eller användaregenskaper.

Se Facebook för mer information om Facebooks policy för pixelanvändning.

Facebook

YouTube

Instagram