Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Comfort

5 - 26 kg

Ett bekvämt skydd från Libero

Flexibla blöjor som är gjorda för rörelse

De är Svanenmärkta, lotionfria, dermatologiskt testade och superabsorberande – för att bevara barnets hud härligt mjuk och torr. De följsamma stretchresårerna formar sig smidigt efter barnets kropp.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra bekväma och följsamma Comfortblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle och en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Förutom att ge ett bekvämt skydd är Libero Comfort också naturliga och skonsamma för barnets hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så varsamma mot huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är fria från lotion. Det är för att du ska kunna välja vilken lotion, salva, kräm eller olja som passar allra bäst för just ditt barns känsliga hud.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

De supermjuka läckagebarriärerna på Libero Comfort hjälper till att förhindra olyckor dygnet runt. De ger din bebis ett bekvämt och säkert skydd runt benen.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Comfort har en elastisk midja för ett bekvämt skydd. Stretchen formar sig perfekt efter både små och stora bebisar.

ABSORBERANDE KÄRNA

När ditt barn sover eller vilar måste den känsliga huden skyddas. Därför har Libero Comfort en tunn och superabsorberande kärna för ett bekvämt skydd.

RIKTIGT MJUKA MATERIAL

Libero Comfort är bekväm både under dagen och natten. De underbart mjuka materialen är härligt sköna mot bebisens hud.

ELASTISKA SIDOPANELER

 Libero Comfort har elastiska sidopaneler som ger blöjan en bekväm passform runt bebisens kropp. Den följer din bebis kropp och sitter säkert både dag och natt.

ENKEL KNÄPPNING

Libero Comfort har en bekväm passform runt små bebismagar. De praktiska självhäftande flikarna gör att blöjan klarar alla rörelser – både stora och små.

MATERIAL SOM ANDAS

Tack vare sköna material som kan andas håller sig blöjan alltid härligt mjuk och torr. Libero Comfort ger en din bebis ett riktigt bekvämt skydd mellan varje byte.

LEKFULL DESIGN

Libero Comforts nya och färgglada design gömmer faktiskt på små berättelser. På varje blöjstorlek kan du följa en medlem i vår lekfulla djurfamilj på nya äventyr.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...