Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Comfort

5 - 26 kg

Ett bekvämt skydd från Libero

Flexibla blöjor som är gjorda för rörelse

De är Svanenmärkta, lotionfria, dermatologiskt testade och superabsorberande – för att bevara barnets hud härligt mjuk och torr. De följsamma stretchresårerna formar sig smidigt efter barnets kropp.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra bekväma och följsamma Comfortblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle och en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Förutom att ge ett bekvämt skydd är Libero Comfort också naturliga och skonsamma för barnets hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så varsamma mot huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är fria från lotion. Det är för att du ska kunna välja vilken lotion, salva, kräm eller olja som passar allra bäst för just ditt barns känsliga hud.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Alla Liberos Comfortblöjor är utrustade med supermjuka läckagebarriärer som sitter skönt runt benen. Barriärerna ger ett bekvämt och pålitligt skydd mot olyckor.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Den elastiska midjan på Libero Comfort anpassar sig efter just ditt barns kropp för maximal komfort och bästa möjliga skydd.

ABSORBERANDE KÄRNA

Blöjorna i Liberos Comfortfamilj är utformade för att hålla ditt barns hud mjuk och len. Alla storlekar har en tunn och superabsorberande kärna för ett pålitligt och bekvämt läckageskydd.

RIKTIGT MJUKA MATERIAL

Alla Libero Comfort blöjor är mjuka och sköna mot barnets hud – oavsett vilka äventyr som väntar under dagen.

ELASTISKA SIDOPANELER

De elastiska sidopanelerna håller blöjan bekvämt på plats. Alla storlekar av Libero Comfort sitter mjukt över barnets höfter för en perfekt passform dygnet runt. 

ENKEL KNÄPPNING

Alla Libero Comfortblöjor har en praktisk kardborreknäppning. De smarta flikarna skapar en otroligt bekväm passform som gör att blöjorna passar lika bra för både små och stora barn.

MATERIAL SOM ANDAS

När materialen i ditt barns blöja andas så andas även huden. Ytskiktet i Liberos mjuka Comfortblöjor kommer att kännas härligt mjukt och torrt under dagen och natten.

LEKFULL DESIGN

Libero Comforts nya och färgglada design gömmer faktiskt på små berättelser. På varje blöjstorlek kan du följa en medlem i vår lekfulla djurfamilj på nya äventyr.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på sca.com

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...