Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja

2 - 20 kg öppen blöja

Ett mjukt och varsamt skydd

Skapad med ditt barns behov i åtanke

Silkeslen insida. Material som andas. Skräddarsydd passform runt din bebis mage och lår. Helt enkelt vår bästa blöja hittills. Libero Touch i storlekarna 1-6 är öppna, Svanenmärkta blöjor som är dermatologiskt testade, lotionfria och som varsamt skyddar barns känsliga hud - med hjälp av vår 360° ProSkin Technology.

Extra snäll mot känslig bebishud

Produkter som rekommenderas av Asthma Allergy Nordic passar allergiker eller personer som på annat sätt har känslig hud.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra supermjuka Libero Touch öppna blöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle är våra blöjor dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla små bebisar har olika behov. Därför är alla Liberoblöjor lotionfria. Lär känna ditt barns hud och se vad den behöver för att kännas så mjuk och len som möjligt. 

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Alla supermjuka Libero Touchblöjor har dubbla läckagebarriärer. De sitter skönt och säkert runt barnets ben, där de förhindrar läckage under både dagen och natten.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Alla öppna Libero Touchblöjor ger ett pålitligt skydd för små barn. Blöjornas absorberande kärna håller känslig hud torr och härligt mjuk mellan blöjbyten.

BEKVÄMA KANALER

De flexibla kanalerna anpassar sig efter bebisens form. Du hittar kanalerna på Libero Touch premature, storlek 1 och 2, där de ser till att blöjan hålls på plats och skyddar ordentligt.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Alla öppna Libero Touchblöjor har en supermjuk midja som anpassar sig efter den lilla bebiskroppen. Oavsett storlek så får ditt barn uppleva en otroligt härlig och bekväm passform.

ELASTISKA SIDOPANELER

Ditt barn kan känna sig otroligt bekväm med de elastiska sidopanalerna på Libero Touchblöjorna. De skapar en riktigt följsam och supermjuk passform som anpassar sig efter just ditt barn.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Libero Touchblöjorna känns som om de vore skräddarsydda för ditt barn – tack vare vår unika 360° ProSkin Technology. De har en så bekväm och följsam passform att den måste upplevas.

MATERIAL SOM ANDAS

Det nya och lena materialet i Libero Touch har en underbar bomullskänsla. Materialet i de öppna blöjorna andas och håller ditt barns hud härligt mjuk.

VARSAM MOT NAVELN

De två minsta storlekarna av Libero Touch är skapade för att inte trycka mot små barns känsliga navlar. Det supermjuka materialet kommer alltid att kännas bekvämt runt ditt barns midja.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

På utsidan av alla Liberos Touchblöjor finns en smart indikator som byter färg när det är dags för en ny blöja. På så vis kan ditt barns hud få vara så mjuk och torr som möjligt.

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Libero Touchblöjorna har en smart flik-på-flik-knäppning. Den ser till att du kan fästa flikarna omlott, och försäkra dig om att ditt barns blöja får en otroligt mjuk och bekväm passform.

STILREN DESIGN

Libero Touch öppna blöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt.

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch öppna blöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...