Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

touch 7

16 - 26 kg

Ett supermjukt och flexibelt skydd

En säker blöja med skräddarsydd passform 

När ditt barn är mellan 16 - 26 kg är den öppna blöjan härligt mjuk om dagen och natten. Libero Touch storlek 7 är gjord av andningsbara och absorberande material som känns silkelena och torra mot huden. Den kommer att kännas skräddarsydd för ditt barns kropp och sitta bekvämt på plats.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra supermjuka Libero Touch byxblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning är våra blöjor dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Detta föra att alla små bebisar har olika behov. Lär känna ditt barns hud och ta reda på vad som får den att kännas mjuk och len.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Låt ingenting störa ditt barns spännande lek – eller sömn. Libero Touch storlek 7 är utrustad med supermjuka dubbla läckagebarriärer som skyddar mot läckage dygnet runt.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Ditt barn springer, leker och sover. Libero Touch storlek 7 skyddar mot läckage i alla lägen – tack vare en superabsorberande kärna som håller ditt barn torrt.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

De supermjuka och skonsamma materialen formar sig lyhört sig efter barnets midja. Flexibla Libero Touch storlek 7 har en optimal passform – både när ditt barn leker och när det är dags att sova.

SUPERMJUK STRETCH RUNT BENEN

Libero Touch storlek 7 har ett mjukt och bekvämt läckageskydd runt barnets ben. Den supermjuka stretchen i benen håller blöjan säkert på plats när ditt barn blir mer och mer aktivt.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Libero Touch storlek 7 är en bomullsmjuk byxblöja som sitter riktigt skönt på ett barn i rörelse. Materialen i blöjan är skapade med vår 360° ProSkin Technology som resulterar i en härligt silkeslen känsla. 

MATERIAL SOM ANDAS

Vare sig ditt barn är i full fart med att leka och springa eller sover gott för natten kommer huden att kännas lika mjuk och torr. Materialen i Libero Touch storlek 7 är gjorda för att andas i alla lägen.

LÄTT ATT TA AV OCH PÅ

När ditt barn har börjat utforska sin omgivning finns lite tid för blöjbyten. Då är Libero Touch storlek 7 enkel att ta av och på snabbt. Du river bara upp sidorna och rullar ihop blöjan till ett paket.

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch byxblöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

VÅTINDIKATOR

Nu har Libero Touch storlek 7 en praktisk våtindikator som byter färg när det är dags för en ny blöja. Det gör det enklare att ta hand om ditt aktiva barns hud på bästa möjliga sätt.

STILREN DESIGN

Libero Touch byxblöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...