App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
close

Blöjor som inte läcker eller klämmer

Uppskattar du själv att få sätta på dig de där bekväma hemmabyxorna efter jobbet eller träningen? På samma sätt kommer ditt lilla barn förmodligen att älska Liberos mjuka byxblöjor Touch och Up&Go som ger bästa möjliga rörelsefrihet.

Libero Touch och Libero Up&Go är – trots sina namn – också de av Liberos blöjor som är skönast att sova i eftersom det inte finns någonting som klämmer eller sitter åt. Men barn ser olika ut därför sitter blöjorna också olika på olika barn. Det är viktigt att se till att blöjan sitter så pass väl att det inte glipar någonstans runt benen. Alla blöjtyperna har en god uppsugningsförmåga och är gjorda av ett material som andas och håller barnets hud torr och mjuk. Touchblöjorna är gjorda i extra mjuka material och har dessutom dubbla läckagebarriärer runt benen som ger ett extra effektivt och skonsamt skydd.Spralliga barn – smarta blöjor
När ditt barn växer ändras mängden kiss, och även bajset förändras. Barnet blir mer rörligt på skötbordet - och snart även på golvet. Det ställer nya krav på blöjorna.
När barnet väger runt 5 kilo kan ni börja prova byxblöjan Touch eller Up&Go, storlek 3. De är formade så att blöjan följer kroppens rörelser oavsett om barnet sitter, ligger, rullar, kryper eller står. 
Om barnet har bajsat är byxblöjorna Touch och Up&Go enkla att riva upp i sidorna, både uppifrån och nerifrån och byta som en vanlig blöja.
Så fort barnet kan stå när det håller i sig i något, är det ännu smidigare att byta byxblöjor – var som helst!

Byxblöja redan innan barnet börjar gå
Varför då använda byxblöja innan barnet kan stå och gå? Många föräldrar övergår till byxblöjor för att deras barn uppskattar att sova i en extra skön och smidig blöja. Både den bomullsmjuka touchblöjan, och klassikern Up&Go har en bred och mjuk resår upptill som sluter tätt hela vägen runt magen och ryggen. Materialet i ben, rygg, sidoresår och stängning är extra stretchigt och skönt. Precis som vuxna behöver barn kunna vända sig och ändra ställning på nätterna utan att bli väckta av att något känns obehagligt. Touch och Up&Go följer med i barnets rörelser – de varken klämmer eller hamnar snett trots att barnet kanske har en orolig natt. 
Alla vet vi att torra barn sover bäst. En del föräldrar tycker att byxblöjorna Touch och Up&Go fungerar utmärkt på natten, andra väljer att fortsätta med Libero Touch med flik-på-flik-knäppning eller Libero Comfort med kardborreknäppning ett tag till. Även de här blöjorna har ju en smidig resår upptill, stretchiga sidor och är väldigt sköna och mjuka.


Barn är olika - prova er fram
Alla Liberos blöjor är gjorda för att vara bekväma och sitter bra på de flesta barn – se bara till att hitta rätt storlek. Tänk på att viktangivelsen på blöjpaketen bara är en vägledning. De olika storlekarnas viktspann går lite omlott. Barn kan ha både olika form och ålder trots att vikten är densamma. Om du märker att blöjan läcker – prova en större eller mindre storlek.
Förr eller senare kommer ditt barn förmodligen att älska Touch och Up&Go. Blöjorna sitter lika bra och skönt som ett par underbyxor även om det är full rulle, då barnet börjar krypa eller hasa. När det så småningom börjar bli dags för träning på pottan är det praktiskt att använda Touch och Up&Go som en underbyxa som kan dras ner och upp – något som barnet ofta gärna hjälper till med.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...