banner desktop image banner mobile image

Bajs på ryggen?
Skulle inte tro det.

En riktigt
smart bajsficka

Vår smarta CapturePocket™ introduceras nu även för våra minsta byxblöjanvändare på Libero Touch Pants och Libero Up&Go storlek 3 & 4 för extra skydd mot läckage där bak.

Du hittar även bajsfickan på Libero Touch storlek 1 & 2!

intro-img
image

Extra skydd med CapturePocket™

Har du upplevt en bajsexplosion? Du vet, en sån där när bajset har läckt ut ur blöjan och upp längs ryggen? Om du har det, så vet vi lika väl som du hur jobbigt det är. Om du inte har gjort det ännu, så kommer du förhoppningsvis inte att behöva göra det!

CapturePocket™ är en smart bajsficka som hindrar bajs från att läcka ut där bak. Allt för att undvika extra kladd och krångliga byten. En nyhet som gör vardagen både tryggare och skönare.
Du hittar CapturePocket™ på våra minsta storlekar. Små bebisar har oftare lösare bajs så där är risken större för ryggläckage.

Samla poäng till våra nyheter i Poängshoppen
Vi har fyllt Poängshoppen med en favorit i repris, vår bajsdräkt, samt en ny härlig bajsbody.
Scanna koder och samla poäng för att kunna klicka hem dessa
Till Poängshopen!
body
1600 poäng
costume
3000 poäng
phone
Fånga bajset!
Nu lanserar vi vårt alldeles egna bajsspel i vår app! Hur många bajs kan du fånga? Spela vårt bajsspel och undvik att få en bajsexplosion. Första gången du lyckas fånga 100 bajskorvar i blöjan får du 100 Liberopoäng in på ditt medlemskonto - som du kan använda i vår Poängshop.
Till Liberos app
poo-school
Vad vet du om bebisars bajs?
I vår bajsskola får du reda på vad det som kommer ut där bak säger om ditt barns mående. Perfekt kunskap att plocka fram nästa gång du byter en bajsblöja!
Till bajsskolan