welcomgift-1600x480

Få en gratis välkomstgåva

Beställ en gratis välkomstgåva

När ett barn föds, föds också en förälder - det vill vi gärna fira! Därför kan du som väntar barn, eller har en liten nyfödd där hemma, få en skötväska full med värdecheckar och produkter för första tiden med bebis – värde ca 500 kr! Välkomstgåvan kan beställas i Poängshopppen fram till att barnet är 8 veckor gammal och du kan beställa 1 startbox per hushåll och per graviditet. 
Libero_Klubben_Startsida_Webb_1386x902_SE_transperant

Så här gör du för att få vår välkomstgåva

  1. Gå med i Liberoklubben. Är du redan medlem registrerar du din graviditet eller barn under ditt konto.
  2. Beställ en digital kupong för välkomstgåvan i Poängshoppen. Den skickas som SMS så tänk på att se till att ditt mobilnummer i din klubbprofil stämmer.
  3. Besök valfri Maxi(hitta din närmaste Maxi Ica Stormarknad) och aktivera kupongen när du är i butiken (den gäller bara i 2 timmar). Hämta ut välkomstväskan i förbutiken.
    Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Välkomstgåvan.
Valkomstgavan_3StegBild_Webb_800X450_SE

Hitta er favorit - beställ gratis provkit med blöjor i storlek 4!

Hur vet man vilken av alla blöjmodeller som är bäst för just ens egen bebis? Enklaste sättet att ta reda på det är att prova sig fram. Ingen kropp är den andra lik och när bebisar växer så förändras inte bara kroppsformen utan också mängden kiss. För ju äldre den lilla blir, desto mer kiss kommer det. Då kan man behöver hitta en ny favorit!

Vi vill göra det lätt, så nu kan du beställa hem ett gratis provkit med alla våra olika blöjor i storlek 4, för barn som väger runt 7-11 kg, och testa vilken som blir er favorit-fyra. Du får även en hjälpsam blöjguide med rabattkuponger.

Poangshop_Webb_size4_1386x902_SE_Transperent