Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Newborn

2 - 8 kg

Otroligt mjuka blöjor med Gentle Care för din bebis

Otroligt mjuka och absorberande

Nu har Libero Newborn blivit ännu mjukare. Med hjälp av GentleCare har det lena ytmaterialet gjort insidan på blöjan skönare än någonsin. De Svanenmärkta, dermatologiskt testade och lotionfria blöjorna är gjorda av material som andas. Och alla storlekar har en indikator som visar när det är dags för blöjbyte.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra Newbornblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De underbart mjuka Libero Newbornblöjorna är skapade för att ta hand om ömtålig hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma för huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alltftersom du och din bebis lär känna varandra upptäcker du vad det lilla livet verkligen behöver. Alla Liberoblöjor är lotionfria - för att vi vill att du ska kunna välja vad ditt barns ömtåliga hud vill ha.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Du vet säkert hur känslig bebishud är. Därför har alla Liberos Newbornblöjor pålitliga och dubbla läckagebarriärer. De sitter alltid skönt runt benen och förhindrar läckage.

EN ABSORBERANDE KÄRNA

Alla Libero Newbornblöjor har en otroligt absorberande kärna. På så vis kommer ditt barns känsliga hud att hållas torr och mjuk mellan blöjbyten. Helt enkelt ett väldigt säkert skydd för små barn.

BEKVÄMA KANALER

Libero Newborns flexibla kanaler formar sig efter bebisarna. De ser till att blöjorna hålls på plats och ger ett riktigt pålitligt skydd. Kanalerna finns på storlek 1.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Newborn sitter alltid lika bekvämt, oavsett storlek, med den sköna och elastiska midjan. De mjuka blöjorna följer barnets kropp och skapar en riktigt härlig passform.

ELASTISKA SIDOPANELER

Ditt barn får full flexibilitet, med hjälp av de elastiska sidopanalerna på Libero Newbornblöjorna. Barnet får känna sig fri och bekväm med en riktigt bra och följsam passform.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

Alla Libero Newbornblöjor har en praktisk våtindikator för blöjbyte. Den består av en gul rand som går längs utsidan på blöjan. Och när det är dags att byta blöja ändrar randen färg.

EN RIKTIGT MJUK INSIDA

Alla Liberos Newbornblöjor har fått en ännu mjukare insida, som ger barnens känsliga hud ett ännu mjukare skydd. Det är GentleCare för din bebis.

MATERIAL SOM ANDAS

Våra blöjor är gjorda av sköna material som andas. Och som i sin tur låter huden andas. Blöjorna som tillhör familjen Libero Newborn ser till att ditt barns hud alltid känns torr och mjuk.

ENKEL KNÄPPNING

Libero Newborns knäppning är superenkel att justera efter din bebis. På 1-3 finns smarta markeringar som hjälper dig sätta på blöjorna.

SMART DESIGN

Libero Newborns blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

LEKFULL DESIGN

Liberos blöjdesign gömmer faktiskt på en mängd färgglada och lekfulla djur. Du träffar en ny figur på varje blöjstorlek.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...