Recensioner

Vi publicerar recensioner för att du som förälder ska få relevant och oberoende information av andra föräldrar. Information som kan vägleda dig vid dina funderingar kring våra produkter. En annan anledning till att vi vill ha recensioner är att det ger oss värdefull input om vad de som använder våra produkter i vardagen tycker.

Men hjälp av en tredjepart, PowerReviews, modereras alla recensioner så att de är relevanta och följer guidelines. Det betyder att om en recension inte är relevant så kommer den inte att publiceras.

Det är viktigt för oss på Libero att vara transparenta och därför visas både positiva och negativa recensioner. Betygen som visas vid produkten är ett genomsnitt av alla recensioner vi fått in för just den produkten.

Alla personer som lämnar en recension har chans att vinna blöjor i våra månadstävlingar - oavsett om man vunnit förut eller ej. 

Varje månad drar vi en vinnare som får 4 paket valfria blöjor, värda ca 600 kr - vinsten går inte att byta in mot kontanter. För att vara med i tävlingen behöver man göra en recension på någon av våra blöjor eller babyvårdsprodukter och ange sin mejladress.

Det går att göra en recension per månad. Har man gjort flera så tar Libero ut den första. Det spelar ingen roll vilket betyg man satt - utan alla recensioner är med i tävlingen.

Vinnaren utses av en Essity jury, representanter från Liberos marknadsteam, baserat på hur intressant och utförlig recensionen är för andra användare. Beslutet kan inte överklagas. För att tävla måste man vara bosatt i Sverige och vara över 13 år. Essity anställda kan inte delta i tävlingen. Vinnaren meddelas per mejl direkt efter juryns val i början av nästföljande månad och vinsten är skattefri.

Vinnarna presenteras även på denna sida

Vinnare November: Malin, Ystad