App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Videoguider

Massor av tips till förstagångsföräldrar

Hur byter man blöja? Varför gråter barnet? Hur ofta behöver man egentligen bada sitt nyfödda lilla barn? Ett barn kommer aldrig med en handbok, men vi har samlat de vanligaste funderingarna i åtta filmer fyllda med bra tips för nyblivna föräldrar.

Bli proffs på blöjbyten

Se våra bästa tips till dig som ska byta blöja. Lär dig att sätta på blöjan rätt, hur man gör med gamla blöjor och allt annat att tänka på med blöjor och blöjbyten.

Ge den skönaste babymassagen

Vi visar hur du ger bästa babymassagen. Våra massagetips handlar till exempel om att massera bebisens mage med mjuka cirkelrörelser och att hålla ögonkontakt.

Tips när du ska bada ditt barn

Temperatur och full koll är såklart viktigast vid bebisbad. Andra bra tips är att babyolja i badet rengör och återfuktar, att tänka på hur du tvättar och att inte bada alltför ofta.

Ge huden vad den behöver

Tänk på att barns hud är känslig och ibland kan vara torr. Det är viktigt att ta väl hand om torr hud och röda rumpor med rätt krämer. Här får du bästa tipsen för att vårda barnets hud.

Hur svårt kan det va att sova?

Spädbarn sover inte som du vill utan som de vill. Se våra bästa tips om barnsömn och att få barnet att sova tryggt och säkert. Ett tips om bebissömn är viktigast av allt: ha tålamod.

Packa väskan och dra!

Tips och checklista när ni ska packa väskan och lämna hemmet med barnet. Det här får ni inte missa att ha med sig när ni ska resa med barn!

Det bästa med byxblöja

Se våra bästa tips när du ska byta blöja på större bebisar. Vad ska man tänka på med byxblöja och hur gör man när det kanske kommit en nummer två?

Ge barnet närhet och tröst

Det här är våra bästa tips när ditt barn gråter. Ibland är det svårt att veta vad som är fel men ofta är hud mot hud, kontakt och att vagga bra tips.

Byta borta med bebis

När du och din bebis är ute på äventyr finns det massor bra saker att ha med sig. Här visar vi vad du inte får missa att stoppa ner i skötväskan.

Ett maraton i amningsteknik!

De bästa tipsen när du ska börja amma är många. Att sitta bekvämt är viktigt för sen kan det ta tid. Se filmen för våra tips till dig som är osäker på hur man ammar.

En bra start med smakportioner

Hur ska man börja med smakportioner? Potatis, morot eller palsternacka? Här är våra bästa tips för dig som ska börja med mat till bebisen.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...