App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Vilka mål vi siktar mot

Vilka mål vi siktar mot…

Vi gör en spännande resa mot att bli mer hållbara. Vi utforskar nya vägar samtidigt som vi lär oss av våra erfarenheter. Dessutom blickar vi alltid framåt mot nästa steg i arbetet...

Vi strävar mot nya höjder

Hållbarhet har alltid haft hög prioritet för oss, och vi strävar ständigt efter att öka våra ambitioner och bli ännu bättre i framtiden. Vi ser att föräldrar blir allt mer miljömedvetna när de väljer produkter till sina barn. Vi vill erbjuda blöjor som har en maximerad kvalitet och funktion, och samtidigt är bra för miljö och människor.

Vi vill bli bäst, så att du vet att du gör det bästa valet för ditt barn och för dig, och bidrar till en mer hållbar värld för ditt barn att växa upp i.

Vi har satt upp ambitiösa mål

Vi vet att vi inte gör allt perfekt än. Det finns alltid mer att utveckla när det gäller arbetet för en mer hållbar värld. Och steg för steg blir vi bättre. För att driva vår egen utveckling vidare och skynda på den har vi satt upp ambitiösa mål för vad som ska uppnås och när. Klimatet kan inte vänta.

Ett av våra viktigaste mål är att sänka vårt koldioxidavtryck, och inte bara från vår egen verksamhet. Det handlar även om de insatser som sker innan materialet når vår produktion och de som sker efter att en blöja har använts och slängts i soptunnan.

Vi strävar efter att minska våra sammanlagda koldioxidavtryck med 33 % till 2030.*

*Jämfört med referensåret 2008

Godkänt av Science Based Targets

Vi vill bidra till ett hållbart cirkulärt samhälle som präglas av återvinning och återanvändning, och därför engagerar vi oss ofta i initiativ för att uppnå detta. Våra mål om energi, transporter och material ska att bidra till minskad miljöpåverkan.

Science Based Targets är ett samarbete mellan organisationer världen över, avsett att underlätta företags ansträngningar för att nå Parisavtalets 2-gradersmål. För oss innebär detta att vi får tydliga riktlinjer om hur mycket och hur snabbt vi behöver minska våra utsläpp för att hjälpa till att hålla den globala uppvärmningen under 2 grader.

Vi är övertygade om alla gör sin del kommer våra gemensamma ansträngningar göra en stor skillnad till det bättre.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...