Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja 4

7 - 11 kg

Ett supermjukt och varsamt skydd

Ger alltid ett lika bekvämt och säkert skydd

När ditt barn är mellan 7-11 kg ger Libero Touch storlek 4 ett otroligt mjukt skydd. Den skräddarsydda passformen gör att bebisen alltid får känna sig bekväm. Och blöjans silkeslena material andas för att den ömtåliga huden ska få förbli underbart len och torr.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

KLOKA VAL FÖR MILJÖNS SKULL

• Vi arbetar för att bidra till ett hållbart samhälle. 
• Svanenmärkta blöjor lever upp till hårda krav gällande klimat, kemikalieanvändning och miljö. 
• FSC-certifierade blöjor innebär ansvarsfull skogsavverkning för ett hållbart samhälle.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla små bebisar har olika behov. Därför är alla Liberoblöjor lotionfria. Lär känna ditt barns hud och se vad den behöver för att kännas så mjuk och len som möjligt. 

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Touch storlek 4 är utrustad med supermjuka läckagebarriärer. De är utformade att ge ett varsamt och pålitligt skydd runt ditt barns små ben.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Den högabsorberande kärnan i Libero Touch storlek 4 hjälper till att skapa optimala förhållanden för ditt barns hud. Blöjan ger ditt barn ett supermjukt skydd både under dagen och natten.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Den elastiska midjan på Libero Touch storlek 4 skapar en skonsam och bekväm passform – både dag- och nattetid. Blöjan anpassar sig efter just ditt barn och hålls skönt på plats.

ELASTISKA SIDOPANELER

Libero Touch storlek 4 är utformad för en skonsam och flexibel passform. De elastiska sidopanelerna ger en skön komfort – perfekt skräddarsydd för ditt barns kropp.

MAXIMAL MJUKHET

Libero Touch storlek 4 ger ditt barn en bekväm och vårdande upplevelse under hela dagen och hela natten. Blöjan har fått ännu mjukare material som känns underbart skonsamma mot ditt barns hud.

MATERIAL SOM ANDAS

Blöjans material andas för att ge ditt barns känsliga hud ett varsamt skydd. Libero Touch storlek 4 består av nya ännu mjukare material som tar hand om huden och håller den torr både dag och natt.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

Dags för en ny blöja? Indikatorn på utsidan av Libero Touch storlek 4 visar när det är dags att byta. Det ger dig bättre kontroll och hjälper dig att ta hand om ditt barns hud på bästa sätt.

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Libero Touch storlek 4 kan anpassas för att sitta perfekt på ditt barns kropp. Fäst flikarna omlott och justera blöjans passform för en säker och bekväm känsla dygnet runt. 

STILREN DESIGN

Libero Touch öppna blöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt.

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch öppna blöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...