Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja

2 - 5 kg

Otroligt mjuk för de allra minsta

En blöja som är skräddarsydd för nyföddas känsliga hud

Libero Touch storlek 1 har fått ett nytt och supermjukt insidesmaterial, som skapar en underbart varsam känsla mot ditt nyfödda barns hud. Blöjan, för barn mellan 2–5 kg, ger skräddarsydd mjukhet runt den lilla midjan. Samtidigt som den ger ett ultraeffektivt skydd mot läckage.  

Extra snäll mot känslig bebishud


Produkter som rekommenderas av Asthma Allergy Nordic passar allergiker eller personer som på annat sätt har känslig hud.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra supermjuka Libero Touch öppna blöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle är våra blöjor dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla små bebisar har olika behov. Därför är alla Liberoblöjor lotionfria. Lär känna ditt barns hud och se vad den behöver för att kännas så mjuk och len som möjligt. 

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Blöjans supermjuka och hudvänliga läckagebarriärer ger ett fantastiskt skydd. Libero Touch storlek 1 och barriärerna förhindrar effektivt läckage runt bebisens ben.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Den högabsorberande kärnan håller din bebis hud underbart mjuk. Libero Touch storlek 1 ger ett varsamt skydd som känns extra bekvämt för ditt barn – det kan du vara säker på.

BEKVÄMA KANALER

Bomullsmjuka Libero Touch storlek 1 är utrustad med flexibla och bekväma kanaler. De håller blöjan på plats och skapar en säkrare passform.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Den supermjuka midjan har en skonsam passform över bebisens mage. Stretchen i Libero Touch storlek 1 känns mjuk och bekväm mot din nyfödda bebis känsliga hud.

ELASTISKA SIDOPANELER

De supermjuka sidopanelerna skapar en skonsam passform runt din bebis lilla midja. Tack vare de elastiska sidorna anpassar sig Libero Touch storlek 1 efter kroppen.

MAXIMAL MJUKHET

Libero Touch storlek 1 har fått en ny supermjuk insida. De bomullsmjuka materialen är skonsamma och tar hand om din bebis känsliga hud dygnet runt.

MATERIAL SOM ANDAS

De bekväma materialen i Libero Touch storlek 1 andas så att din bebis hud också kan göra det. Blöjan skyddar och håller den känsliga huden torr och mjuk – både under dagen och natten. 

VARSAM MOT NAVELN

Blöjan har en varsam passform runt bebisens midja. Libero Touch storlek 1 hålls bekvämt på plats – utan att trycka mot din bebis känsliga navel.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

När det är dags för en ny Libero Touch storlek 1 kommer randen längs baksidan på blöjan att byta färg. Det hjälper dig att skapa bästa möjliga förutsättningar för din bebis hud.

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Libero Touch storlek 1 har en flexibel flik-på-flik-knäppning, som gör det möjligt att fästa flikarna omlott. Det hjälper dig se till att blöjans passform känns som skräddarsydd runt din bebis midja.

STILREN DESIGN

Libero Touch öppna blöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt.

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch öppna blöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...