poang-formaner

Samla poäng i Liberoklubben

Samla poäng och byt mot fina gåvor

Vi vill att du ska trivas som medlem i Liberoklubben och därför har du möjligheten att samla poäng att byta mot fina gåvor i vår Poängshop, dessutom ser vi till att du får ta del av exklusiva erbjudanden. För vi tycker att man ska få lite tillbaka när man är en engagerad medlem i Liberoklubben.
pointshop gifts

Hur samlar jag poäng?

För att samla poäng registrerar du en unik kod som du hittar på insidan av blöjpaketet (alla utom Libero swimpants), vid den perforerade öppningen. Enklast är att scanna blöjkoden med Liberoklubbens app, men du kan också registrera koden manuellt i appen eller på hemsidan. Varje kod ger 100 poäng men det finns även andra sätt att samla poäng för dig som medlem, t ex får du poäng när du bjuder in vänner och en partner. 
liberoklubben

Så fungerar våra poäng

När du går med i Liberoklubben får du som sagt möjlighet att samla poäng. Varje scannad blöjkod ger 100 poäng och ju mer engagerad och aktiv du är i klubben desto mer poäng får du. Vi har tre nivåer: brons som du börjar på, silver som du når efter 2000 ihopsamlade poäng och - vid 4000 poäng - så blir du slutligen guldmedlem. För varje nivå finns nya erbjudanden att ta del av. Poängen du som Liberoklubbsmedlem samlar ihop kan du använda i vår Poängshop - där det finns praktiska och fina saker för barn i alla åldrar, olika värdecheckar och gåvor att beställa.  
 
Aktuellt poängsaldo och poänghistorik hittar du under Mitt Konto. 
medlemsnivåer-puddle-16x9

Tre medlemsnivåer

I Liberoklubben har vi olika medlemsnivåer - guld, silver och brons - som ger olika förmåner. När du först blir medlem börjar du på brons och med blöjkoderna du scannar och ju mer i Liberoklubben du upptäcker så når du nya nivåer och förmåner. När du samlat 4000 poäng uppgraderas du till guldmedlem. Du får då extra förmåner, exempelvis ett digitalt stämpelkort där du får 100 extra poäng för var tionde paket du registrerar. Så länge du är medlem i Liberoklubben behåller du såklart den högsta nivå du nått.  
member_levels_png

Ladda ner Liberoklubben

Få reda på vilken vecka du är i och hur lång tid det är kvar till förlossningen. 
Få skräddarsydd information vecka för vecka om dig och barnet. 
Skapa delaktighet kring graviditeten med din partner, syskon eller föräldrar.
Få tips och råd längs vägen under din graviditet.