Stöd & inspiration till föräldrar

Stöd & inspiration JPG

Att vara förälder är en fantastisk upplevelse. Men det kan också vara tufft. Därför vill vi på Libero finnas där för dig och hjälpa till med tips, råd och inspiration genom småbarnsåren.

Under fliken Du just nu i huvudmenyn hittar du mängder av tips och inspiration anpassat efter ditt barns ålder. Du kan gå vår Hudskola och Bajsskola, kolla våra videoguider, checklistor, namnguider och mycket mer. Där kan du även bli medlem i Liberoklubben. Som medlem kan du ha din egen graviditetskalender och du får skräddarsydd information – direkt i mejlen och vår app. Du kan också diskutera och ställa frågor till andra föräldrar i vårt populära forum Föräldrasnack.

Följ oss på sociala medier

Facebook och Instagram delar vi tips och information om allt som rör småbarnslivet. Du får råd från barnpsykolog, barnläkare och barnmorska blandat med roliga lektips och ursöta bebisbilder, direkt i dina flöden.

På vår YouTube-kanal kan du se filmer om allt från blöjbyten och bad till hormoner och relationen till din partner. Du kan också följa blivande föräldrar i vår omtyckta serie Gravid vecka för vecka.

Oavsett om du just börjat fundera på att skaffa barn eller redan har ett halvt fotbollslag, vill vi på Libero finnas där för dig och din bebis.