För alla bebisars möjligheter

Libero_Brand-launch_Beach toys wide

För oss kommer bebisarna alltid först! Och det en självklarhet att alla bebisar har rätt att utvecklas och blomstra. Därför jobbar vi med både långsiktiga och mer dagsaktuella initiativ som hjälper barn och deras familjer.

Att bli sedd och representerad är viktigt – framför allt för barn. Därför är inkludering och mångfald något vi jobbar mycket med. I både vår kommunikation och på våra förpackningar vill vi spegla samhället och representera olika etniciteter, kulturella bakgrunder, familjekonstellationer, kön och funktionsvariationer.

För en bättre värld när våra barn växer upp

Vi på Libero vill att våra barn ska få växa upp i en jämlik, rättvis och hållbar värld. Därför har vi stöttat och samarbetat med en mängd olika organisationer genom åren – organisationer som gör allt från att hjälpa utsatta barn och deras familjer till att skydda hotade djur och naturområden.

Lärorikt och roligt

I alla våra kampanjer försöker vi ha med en pedagogisk del. Det kan handla om små lärorika bilder och texter på blöjorna, att skriva barnböcker och göra roliga och lärande filmer. För det man lär sig tidigt har man med sig hela livet.