App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Gratis välkomstgåva

Startpaket baby för medlemmar

Allt du behöver göra är att bli medlem i Liberoklubben och beställa hem vår fina välkomstgåva i Poängshoppen. Är du redan medlem registrerar du din graviditet eller barn på ditt konto. Du kan beställa hem gåvan fram till barnet är 8 veckor gammal. Det är en välkomstgåva per barn och hushåll.

Så här gör du:

  1. Gå med i Liberoklubben. Är du redan medlem registrerar du din graviditet eller barn under ditt konto.
  2. Beställ SMSet till välkomstgåvan i Poängshoppen. Tänk på att se till att din mejladress och ditt mobilnummer stämmer!
  3. Få SMS-kupong och hämta ut den på valfri ICA Maxi (hitta din närmaste ICA Maxi Stormarknad). Aktivera din kupong när du är i butiken.
image

Vanliga frågor om vår välkomstgåva

Hur får jag min välkomstgåva?
Allt du behöver göra är att bli medem i Liberoklubben och beställa en gratis välkomstgåva i Poängshoppen. Det går att beställa en per barn. Kontrollera att din mejladress och ditt mobilnummer stämmer.
Kort efter du beställt gåvan får du en digital kupong till din mobil som du aktiverar när du vill hämta ut din välkomstgåva från förbutiken på valfri ICA Maxi Stormarknad.

Jag har redan fått barn, kan jag fortfarande få en välkomstgåva?
Absolut! Du kan beställa hem gåvan fram till bebisen är 8 veckor gammal. Det är en välkomstgåva per barn och hushåll.

Jag adopterar ett barn.
Om du blir förälder genom adoption, fixar vi en anpassad välkomstgåva efter ditt barns ålder och vikt! Mejla dina uppgifter till libero.se@essity.com.

image

OBS! Innehållet kan komma att variera något.

          

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...