App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Startbox

Gratis medlemsgåva

Allt du behöver göra för att få din Startbox är att bli medlem i Liberoklubben och registrera graviditeten. Är du redan med, loggar du in och registrerar graviditeten under "Mitt konto".

1. Logga in och gå till Liberoklubben, "Mitt konto", kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer och att graviditeten är registrerad.

2. Ungefär två månader innan förlossningen får du ett mejl om att Startboxen är på väg. (OBS! Dubbelkolla att mobilnumret i mejlet stämmer). Några dagar senare får du ett sms med en mobilkupong för att hämta ut Startboxen.

3. Visa upp kupongen i förbutiken på valfri ICA Maxi Stormarknad för att hämta ut Startboxen. Hitta din närmaste ICA Maxi Stormarknad här.

image

Vanliga frågor

Hur beställer jag startboxen?
Allt du behöver göra för att få din startbox är att anmäla dig i Liberoklubben och registrera graviditeten (är du redan medlem, registrerar du en ny graviditet på din klubbsida). Ungefär två månader innan förlossningen kommer du att få ett mejl där du bekräftar ditt mobilnummer, efter det skickas en mobilkupong som du visar upp i förbutiken på valfri ICA Maxi Stormarknad.

Jag har redan fått barn, kan jag fortfarande få en startbox?
Absolut, registrera barnet på din sida i Liberoklubben så får du Startboxen fram till barnet är 1 månad gammal. Du får en startbox per barn.

Jag adopterar ett barn.
Om du blir förälder genom adoption anpassar vi en Starbox efter ditt barn. Mejla dina uppgifter till libero.se@essity.com.

image

Innehållet kan komma att variera något i startboxen

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...