Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Libero testar på verkligheten - hur gick det till?

Föräldrar i hela Norden fick testa Libero Touch i sin vardag och verklighet. Familjer kunde hämta ut ett gratisprov i butik och även tävla om 3 månaders förbrukning av Libero Touch.

Libero Touch – vår bästa blöja

Svanenmärkta Libero Touch är vår mjukaste blöja hittills. Gjord i skonsamt material som andas och håller ytskiktet torrt och bomullsmjukt mot ditt barns känsliga hud. Med dubbla läckagebarriärer för ett extra effektivt skydd.

Hur gick testet till?

Libero Touch – vår allra finaste blöja, testas både i laboratorium och i konsumentester. Men för att bli ännu bättre, genomförde vi under september och oktober 2016 vår största undersökning någonsin – i hela Norden, genom att bjuda in föräldrar att testa Libero Touch i deras verklighet.

Läs mer om hur testet gick till 
och se alla svar här

Tack till alla 63 078 engagerade föräldrar

Tack till alla familjer runtom i Norden som varit med och testat Libero Touch i er verklighet. Över 60 000 ovärderliga svar kom in från Finland, Sverige, Norge och Danmark!

Torgny Falk
Torgny Falk i Liberos testlaboratorium i Göteborg.

Vi har skickat varenda svar vidare till våra produktutvecklare i Göteborg så att vi kan fortsätta utveckla blöjor anpassade efter familjers verklighet. Du kan ta del av alla svar högst upp på sajten och se vad andra föräldrar tyckte.

Testar på verkligheten
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...