App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

För levande hav
när våra barn växer upp

hero kids

Havet är fullt av spännande varelser – och så vill vi på Libero att det ska fortsätta vara. Därför stöttar vi fyra nordiska havsorganisationers viktiga arbete med sammanlagt 1 miljon kronor. I Sverige samarbetar vi med Havets Hus som arbetar för biologisk mångfald i våra svenska hav. Lär känna djuren i havet tillsammans med oss!

Skaffa strandstilen till sommarens äventyr!

Våra produkter är gjorda av noggrant utvalda material med extra omtanke om ditt barn och miljön.

Suit
                            image
Codes
                            image

Krabb-hatt med UV-skydd

Av återvunna PET- flaskor.

Suit
                            image
Codes
                            image

Linne

Av GOTS-märkt bomull.

Suit
                            image
Codes
                            image

Haj-cape

Av BCI- och OEKO-tex-märkt bomull.

Suit
                            image
Codes
                            image

Barnbok

Fyra vänner räddar havet.

Suit
                            image
Codes
                            image

Strandväska

Av återvunnen plast.

Suit
                            image
Codes
                            image

Skänk 50 kr

Donera 50 kr till Havets Hus.

image-1
Bli medlem

Bli medlem i Liberoklubben genom att registrera dig här. Det är helt gratis!

image-2
Samla koder

Samla koderna som finns på insidan av våra Oceans Edition-produkter och Libero Touch-paket.

Img
image-3
Registrera koder

Registrera koderna på ditt konto i Liberoklubben. Du kan även skanna den fyrkantiga koden med din mobil direkt i Liberoappen.

image-4
Klicka hem dina favoriter

När du har registrerat tillräckligt med koder kan du beställa dina strandprodukter i poängshoppen. Det finns en begränsad upplaga av produkterna, så vänta inte med att beställa!

Spela film

Havets Hus håller havet levande

Havets Hus arbetar med att skapa engagemang för livet i havet. De utbildar, deltar i forskningsprojekt och verkar för en biologisk mångfald. I deras akvarium i Lysekil kan du som besökare uppleva hundratals olika arter från Västerhavet – från djuren uppe på stranden till krabaterna långt ner på havets botten.

Vi på Libero stöttar Havets Hus utbildningsarbete om de viktiga och hotade ålgräsängarna – även kallade havets barnkammare. Vi stöttar också deras arbete med att föda upp och återplantera den charmiga och utsatta knaggrockan i Västerhavet.

Vi är glada och stolta över att arbeta tillsammans med Havets Hus – för levande hav när våra barn växer upp.

Spela film
image

Vi vill rädda havets barnkammare

Något som ligger oss extra varmt om hjärtat är ålgräsängarna som finns under ytan längs våra kuster. Idag är de här miljöerna hotade och det finns olika projekt som arbetar för att skydda och bevara dem. Ängarna av ålgräs brukar kallas för havets barnkammare eftersom det är där som många fiskar och havsdjur växer upp – helt enkelt en livsviktig miljö för livet i havet!

image

Vanliga frågor

Alla Libero Oceans Edition ( Libero Comfort storlek 3-7 och Libero Up&Go storlek 4-8) och alla Libero Touch-paket ( Touch öppen och Touch byxblöja ) ingår i sommarkampanjen Oceans Edition 2021.
Varje paket ger 1 kampanjkod.
Libero Oceans Edition gäller till 31 augusti eller så långt lagret räcker – det är en limited edition.
Blöjorna i kampanjen Libero Oceans Edition finns i alla matvarubutiker där du vanligtvis hittar dina Liberoblöjor.
På insidan av alla Liberos paket hittar du en blöjkod. Koden innehåller tio tecken – både siffror och bokstäver. Tänk på att det kan vara svårt att se skillnad på siffror och bokstäver, t.ex. 0 (noll) och O (stort o) och 1 (ett) och I (stort i). Testa gärna båda varianterna ifall du får ett felmeddelande. Du kan även skanna QR-koden med din mobil direkt i Liberoappen.
Det här erbjudandet med collect & get är unik och gäller under en begränsad period. Kampanjprodukterna står utanför den vanliga poängshoppen och därför gäller endast koderna från de blöjpaket som ingår i kampanjen. Det går alltid bra att använda dina andra koder till de ordinarie gåvorna som vi har i Liberoshoppen. Vill du inte samla till någon av kampanjprodukterna, kan du själv konvertera kampanjkoder till vanliga Liberopoäng.
Blöjorna har ett annat mönster och paketen känner du igen på de tre barnen på framsidan med solhatt i form av en krabba, hajdräkt och strandlinne samt en Oceans Edition kampanjlogga på paketet.
När kampanjen är slut 31 augusti 2021 kommer dina koder automatiskt att omvandlas till poäng i början av september 2021. Då kan du handla för dessa poäng från poängshoppens ordinarie sortiment. Om du önskar handla för kampanjkoderna innan, kan du själv konvertera dina kampanjkoder till ordinarie Liberopoäng.
Vi stöttar Havets Hus i Sverige, Blekkulf i Norge, Plastic Change i Danmark och Håll Skärgården Ren i Finland. Sammanlagt skänker vi 1 miljon kronor till organisationerna och deras viktiga arbete för levande hav.
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...