App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Liberoklubbens nya app

Allt du vill ha på ett ställe

I Liberoklubbens app har vi samlat allt för gravida och småbarnsföräldrar på ett ställe. Följ framstegen som gravid vecka för vecka med Liberos smarta gravidkalender och beräkna förlossningsdatum. Registrera dina poängkoder, bygg en fotobok, läs tips och fakta, snacka med andra föräldrar om graviditet och mycket mer.

Det är gratis att bli medlem och du får massor av tips från Liberos experter. Visste du till exempel att Liberoklubben har sin egen barnmorska? Du kan även prata graviditet och bebisar i vårt populära föräldraforum och bjuda in din partner där ni kan dela en gemensam tidslinje i appen.

image

Liberoklubben rakt i fickan

Du registrerar poängkoder från alla dina Libero blöjköp och sparar snabbt ner dem i appen. I shoppen kan du välja ut fina saker till ditt barn. Du byter till dig allt från värdecheckar till leksaker och kläder.

Du skapar din egen fotobok med alla värdefulla ögonblick som du har sparat. I tidslinjen samlar du enkelt bilder, händelser och framsteg från de små liven. Du kan bjuda in och följa alla dina gravida vänner och kompisar med barn samtidigt i appen, eller varför inte dela en gemensam tidslinje med din partner.

I gravidkalendern finns också graviditetsuträknaren där du kan beräkna förlossningsdatum, graviditetsvecka och mycket mer. Fördelen jämfört med andra baby- och gravidappar är helt enkelt att Liberoklubbens app samlar allt på ett ställe:

* Graviditetskalender – vecka för vecka
* Få en startbox helt gratis
* Allt-i-ett gravidapp
* Massor med tips och fakta från Liberos experter
* Liberoklubbens egen barnmorska
* Bjud in din partner till en delad tidslinje
* Dela din graviditet med personifierat filter
* Forumet Föräldrasnack
* Registrera och spara dina koder enkelt i appen
* Spara händelser och skapa fotobok
* Graviduträknare
* Timer för sammandragningar

Ladda ner appen här:

App store eller Google Play

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...