App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Frågor om GULD, SILVER och BRONS

Frågor om GULD, SILVER och BRONS
Vad får jag som SILVER-medlem?

Som SILVER-medlem får du fem extra poäng utöver det vanliga poängantalet varje gång du fyller i en blöjkod i Poängshoppen.

Vilka koder räknas?

Din medlemsstatus bestäms av de blöjkoder som du registrerar i Poängshoppen. Blöjkoder som du har använt för kampanjerbjudanden räknas inte med i din status som Guld, Silver eller Bronsmedlem.

Hur blir jag SILVER-medlem?

Du blir SILVER-medlem när du har registrerat koder från sammanlagt fem paket Libero blöjor i Poängshoppen. Du behöver inte göra det på en gång.

Hur blir jag GULD-medlem?

Du blir GULD-medlem när du har registrerat koder från sammanlagt 20 paket Libero blöjor i Poängshoppen. Om du för det mesta använder Libero till ditt barn kan du uppnå GULD-medlemskap på cirka fem månader.

Vad får jag som GULD-medlem?

Som GULD-medlem får du tio extra poäng utöver det vanliga poängantalet varje gång du fyller i en blöjkod i Poängshoppen. Och för vart tionde paket Libero du registrerar får du 100 poäng.

Behåller jag mitt SILVER- eller GULD-medlemskap när jag använder mina poäng eller om jag inte registrerar koder under en tid?

Ja, när du väl har blivit SILVER- eller GULD-medlem behåller du denna status och alla förmåner så länge du är medlem i Liberoklubben. Det handlar inte om hur många poäng du har, utan om hur många paket Libero blöjor du har registrerat totalt.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...