App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Om Liberoklubben

Vi i Liberoklubben vill gärna dela med oss av våra breda kunskaper om barns utveckling – från graviditeten och fram till ditt barn är fem år.
Vårt mål är att hjälpa dig och din familj lite på vägen genom att dela med oss av vår och andras kunskap av blöjor, små barn och det nya familjelivet. Det kostar naturligtvis inte något att vara med.

I Liberoklubben får du:

Vår välkomstgåva - läs mer om den här 

Gå med i Liberoklubben / logga in här:

Mejl som anpassas efter ditt barns ålder

Liberoklubben följer dig och ditt barn från början av graviditeten till ditt barn är fem år. Under den här perioden skickar vi mejl till dig med relevanta råd och spännande nyheter.

Personlig klubbsida med goda råd och kloka ord till dig och din familj

När du loggar in på Liberoklubben har du tillgång till en personlig klubbsida med din information. På din klubbsida har vi valt ut några spännande saker och goda rekommendationer om allt från spädbarnsvård och hälsa till medicin och psykologi. Vi håller dig även kontinuerligt uppdaterad med ny information om vad som händer inom babyvärlden.

Poängshop med fina presenter

I Poängshoppen på din klubbsida kan du handla babysaker när du har sparat poäng från Liberos blöjpaket.

Gåvorna i poängshoppen kan variera

Håll även öga på mejl från Libero – vi erbjuder regelbundet intressanta tester, roliga tävlingar och fina gåvor.

Din åsikt om Liberos blöjor
Liberos blöjor utvecklas i samråd med er föräldrar. Därför vill vi gärna höra din åsikt. Vi hoppas att du tar dig tid att svara, vi frågar några gånger under ditt medlemskap.

 

 

 
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...