Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Startbox

Det börjar med en Startbox till dig och ditt nyfödda barn!

Så här får du din Libero Startbox
Allt du behöver göra för att få din Startbox är att vara medlem i Liberoklubben och registrera graviditeten.

1. Logga in och gå till Liberoklubben, "Mitt konto", kontrollera att dina kontaktuppgifter är aktuella och registrera eller uppdatera din graviditet.

2. Lagom till förlossningen får du ett mejl om att Startboxen är på väg. Dubbelkolla så att mobilnumret i mejlet stämmer. Inom några dagar får du ett sms med en mobilkupong.

3. Gå till förbutiken på valfri ICA Maxi Stormarknad. Visa upp din mobilkupong och Startboxen är din. Hitta din närmaste ICA Maxi Stormarknad här

Behöver jag beställa startboxen?

Nej, allt du behöver göra för att få din startbox är att anmäla dig i Liberoklubben och registrera graviditeten. Lagom till förlossningen kommer du att få ett mail där du bekräftar ditt mobilnummer, efter det skickas en mobilkupong ut som du visar upp i förbutiken på valfri ICA Maxi Stormarknad.

Kan jag fortfarande få Startboxen efter förlossning?
Ja. Om du registrerar barnet på din klubbsida efter födsel kan du fortfarande få Startboxen fram till att ditt barn blivit 1 månad gammalt. Självklart får du en startbox till varje barn!

Om du blir förälder genom adoption, är du välkommen att anmäla dig till Liberoklubben och mejla dina uppgifter till libero.se@essity.com så anpassar vi erbjudandet så det passar ditt barn.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...