App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Havets Hus

image

Du missade väl inte sommarens fina Libero kampanj där vi stöttade Havets Hus i Lysekil med deras arbete med att bevara ålgräsängarna i havet. Genom samarbete och donation från Libero och våra klubbmedlemmar kan vi inom kort överlämna 283,500 kr till Havets Hus i Lysekil som kommer att användas till deras arbete med att fortsätta utbilda om vikten av rena hav i framtiden.

Är du medlem i Liberoklubben? Som medlem i Liberoklubben erbjuder Havets Hus under hösten rabatt på  inträdet till sitt fina akvarium: 1 vuxen fri entré (värde 150 :- ) Barn under 5 år har alltid fri entré och barn mellan 5-17 år betalar 85 : -. För att använda rabatten uppger du ”liberoklubben” i kassan. Detta medlemserbjudande kan inte kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller tom 31/12 2021.

Ta chansen att ta dig till akvariet i Lysekil om du har möjlighet och lär dig mer om våra svenska hav och det som lever i det.

När du stiger in i Havets Hus i Lysekil omges du snart av över 30 akvarier, från riktigt stora till lite mindre. Alla är fyllda med spännande varelser. Titta närmre på sjöstjärnor, krabbor och eremitkräftor. Se hälleflundror, rockor och havsaborrar simma ovanför ditt huvud i tunnelakvariet eller sätt dig ner en stund i samlingssalen Gullmarsalen och fängslas av det marina livet på film.

Havets Hus ligger i centrala Lysekil, precis på kajkanten i närheten av Havsbadsparken. Adress: Strandvägen 9, 453 30 Lysekil

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...