Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Förmåner

Bli medlem och få nyttig information via appar, mejl om din fas och din egen graviditetskalender. Handla blöjor, få poäng, välj babyartiklar.

Det börjar med en Startbox till dig och ditt nyfödda barn!

Så här får du din Libero Startbox

Allt du behöver göra för att få din Startbox är att bli medlem i Liberoklubben och registrera din graviditet.

1. Gå med i Liberoklubben, lägg till dina kontaktuppgifter och registrera din graviditet.

 2. Lagom till din förlossning får du ett mejl om att Startboxen är på väg. Dubbelkolla så att mobilnumret i mejlet stämmer. Inom några dagar får du ett sms med en mobilkupong.

 3. Gå till förbutiken på valfri ICA Maxi Stormarknad. Visa upp din mobilkupong och Startboxen är din. Hitta din närmaste ICA Maxi Stormarknad här

Behöver jag beställa startboxen?
Nej, allt du behöver göra för att få din startbox är att anmäla dig i Liberoklubben och registrera din graviditet. Lagom till förlossningen kommer du att få ett mail där du bekräftar ditt mobilnummer, efter det skickas en mobilkupong ut som du visar upp i förbutiken på ICA Maxi Stormarknad.

Kan jag fortfarande få Startboxen efter förlossning?
Ja. Om du går med i Liberoklubben efter att barnet är fött kan du fortfarande få Startboxen fram till att ditt barn blivit 1 månad gammalt.

Kan jag få en ny Startbox till mitt nästa barn?
Ja. Som medlem i Liberoklubben får du en startbox per barn. För att du skall få startboxen behöver du registrera din nya graviditet i Liberoklubben under ”Mitt konto” och ”Ändra din fas”.

Om du blir förälder genom adoption, är du välkommen att anmäla dig till Liberoklubben och mejla dina uppgifter till libero.se@essity.com så anpassar vi erbjudandet så det passar ditt barn.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...