Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Köp Libero byxblöjor Få regnkläder

Passa på!

Nu får du ett set specialdesignade barnregnkläder när du samlar 8 koder från Libero UP&GO (med texten "Buy Libero - get rain suit") och Libero Touch byxblöjor.

Libero UP&GO och Libero Touch byxblöjor
Vanliga frågor och svar
Regnställ i två delar 8 koder

Regnställ i två delar

Ett superfint och praktiskt regnställ i två delar. Jacka med kapuschong i nyckelpigemönster i tuff kombination med grönrandiga byxor. En perfekt gåva för höstens utelek och regniga upptäcktsfärder.

8 koder

Frågor och svar

Vilka blöjor och storlekar ingår i kampanjen?

Alla Libero UP&GO paket med texten "Buy Libero, get rain suit" samt Libero Touch byxblöjor paket ingår i kampanjen där du kan samla till regnkläder.

Hur många kampanjkoder ger de olika paketen?

Varje paket ger 1 kampanjpoäng.

Under vilken period gäller kampanjen?

"Buy Libero, get rain suit" gäller till 31/1-2017 eller så långt lagret räcker.

Har man gjort om Libero UP&GO med texten "Buy Libero, get rain suit", på paketen, de känns annorlunda?

Vi har inte gjort någon förändring på blöjorna i Libero UP&GO, det enda som skiljer är med texten "Buy Libero, get rain suit" på förpackningarna. Libero Touch byxblöjor är också oförändrade.

Var kan jag köpa Libero UP&GO med texten "Buy Libero, get rain suit"?

Libero UP&GO med texten "Buy Libero, get rain suit" finns i alla matvarubutiker där du vanligtvis hittar dina Liberoblöjor.

Kan jag registrera koder i Liberoappen?

Ja, i Liberoappen kan du registrera både kampanjkoder och vanliga koder.

Hur länge gäller erbjudandet med Köp & Få regnkläder?

Du kan utnyttja erbjudandet till 31 januari 2017, eller så långt lagret räcker.

Kommer kläderna räcka till alla som samlar?

Det är alltid svårt att veta i förväg hur efterfrågade de olika gåvorna kommer att bli men detta har vi tagit i beaktning och hoppas att alla kommer att bli nöjda. Du kan utnyttja erbjudandet till 31 januari 2017 eller så långt lagret räcker.

Kan jag använda koder från vilket Liberopaket som helst?

Du är välkommen att använda koder från förpackningar som tillhör Libero UP&GO med texten "Buy Libero, get rain suit" och Libero Touch byxblöjor.

Vart hittar jag koderna?

På insidan av alla Liberos blöjpaket hittar du en kod. Koden innehåller tio tecken – både siffror och bokstäver. Tänk på att det kan vara svårt att se skillnad på siffror och bokstäver, t.ex. 0 (noll) och O (stort o) och 1 (ett) och I (stort i). Testa gärna båda varianterna ifall du får ett felmeddelande.

Kan koder överlåtas till någon annan?

Koderna är personliga och kan bara lösas in av medlemmar i Liberoklubben som har köpt Liberoblöjor med Liberos unika koder för privat bruk. Vi förbehåller oss rätten att be om kvitto som styrker köpet. Vid en eventuell tvist har SCA ensam beslutsrätt.

Måste man vara medlem i Liberoklubben för att kunna beställa Libero regnkläder?

Ja, du behöver vara medlem för att kunna lösa in koderna och beställa regnkläder. Du blir enkelt medlem på www.libero.se/liberoklubben Det är gratis att vara med i Liberoklubben.

Varför kan man inte använda koder som man samlat sedan tidigare?

Den här kampanjen är unik och gäller under en kort period, regnkläderna står utanför den vanliga poängshopen därför gäller de blöjpaket som ingår LiberoUP&GO med texten ”Buy Libero, get rain suit” och Libero Touch byxblöjor Det går alltid bra att använda dina andra koder till de ordinarie gåvorna som vi har i poängshopen. Vill du inte samla till regnkläderna, kan du själv konvertera kampanjkoder till Liberopoäng.

Hur många gåvor kan jag beställa?

Det finns ingen begränsning på antal Libero regnkläder du kan beställa.

Måste jag registrera alla koder på en gång och sedan beställa? Kan man lägga in sina poäng utan att välja gåva så att man kan samla och sedan välja gåva?

Du kan fylla i dina koder löpande. Vi sparar koderna under hela kampanjperioden tills du är redo att beställa. Gåvan är inte reserverad förrän du har genomfört din beställning.

Kan jag returnera gåvan?

Om gåvan är skadad när du får den eller om du inte är nöjd med beställningen är du välkommen att kontakta konsumentkontakt så hjälper vi dig. Skadade gåvor kan endast bytas mot motsvarande nya gåvor och inte bytas in mot pengar.

Påverkar Libero "Buy Libero, get rain suit", min status till silver och guld?

Din status påverkas inte av kampanjkoder då kampanjen innehåller premiegåvor.

Får jag bonuspoäng för Libero "Buy Libero, get rain suit", koder?

Bonuspoäng delas inte ut för kampanjkoder då kampanjen innehåller premiegåvor.

Vad händer med outnyttjade kampanjkoder när kampanjen är slut?

När kampanjen är slut kommer dina koder automatiskt att omvandlas till poäng. Då kan du handla för dessa poäng från poängshopens ordinarie sortiment. Om du önskar handlar för kampanjkoderna innan, kan du själv konvertera dina kampanjkoder till ordinarie Liberopoäng.

Jag har flyttat, hur ändrar jag min adress?

Gå till "Mitt konto" när du loggat in på Libero hemsida. Klicka på "Uppdatera din information". Här skriver du in din nya adress och klickar på uppdatera.
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...