App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

hero kids hero kids
friends image

Att vara snabb, stark eller smart kan vara bra. Men det finns något bättre - något alla kan vara: en vän! Med vår Friendship Edition stödjer vi stiftelsen Friends arbete i förskolan!

Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Link title Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore

Samla blöjkoder och skaffa kompisprylar!

Våra fina Alfons Åberg-prylar är gjorda av noggrant utvalda material med extra omtanke både barn och miljö.

Suit image
Codes image
8 koder

Mjuk kattpyjamas

100% eko bomull

Suit image
Codes image
8 koder

Hug me happy handduk

OEKO-TEX®-märkt material

Suit image
Codes image
8 koder

Alfons Åbergs sommarpyjamas

100% eko bomull

Suit image
Codes image
10 koder

Gullig katthandduk

OEKO-TEX®-märkt material

Suit image
Codes image
10 koder

Alfons Åbergs ryggsäck

av återvunnen plast

Suit image
Codes image
6 koder

Vem räddar Alfons Åberg

spännande bok

image-1
1
Bli vår vän

Bli medlem i Liberoklubben genom att registrera dig här. Det är helt gratis!

image-2
2
Samla blöjkoder

Koderna finns på insidan av våra Friendship Edition blöjor och Libero Touch-paket.

Img
image-3
3
Registrera koderna

Registrera koderna på ditt konto i Liberoklubben. Du kan också scanna den fyrkantiga koden direkt i Liberoappen i din mobil.

image-4
4
Bli medlem och registrera koder

När du har tillräckligt med koder kan du beställa våra fina Alfonsprylar. Eftersom det är en limited edition är upplagan begränsad, så vänta inte med att beställa.

Friends image

Alfons Åberg och hans vänner

Vem är bättre på att visa hur en vän ska vara än Alfons? Hans kompisar Viktor, Milla och Hamdi har alltid kul och är snälla mot varandra. Och Mållgan - vännen som bara Alfons kan se, men som finns där när det behövs.

Lär känna vår Friendship Edition!

Spela film

Libero 💜 Friends

Med vår Libero Friendship Edition stödjer vi stiftelsen Friends i deras arbete i att skapa en vänligare och tryggare värld. Ett konkret exempel är deras Alfons vänskapslåda - en viktig låda med material och metoder för att stärka och utveckla barns empati - som delas ut till förskolor.

Friends

Friends vision är en värld där inget barn utsätts för mobbning. En värld där varje barn känner sig älskat och respekterat. Där barn växer upp med självkänsla, inte självhat. Där ingen somnar ledsen, vaknar med ångest eller går hemifrån med en klump i magen. Vi vill att världen ska vara en trygg och positiv plats för barn – helt fri från mobbning och diskriminering. Friends är en icke-vinstdrivande barnrättsorganisation vars uppdrag är att stoppa mobbning bland barn och unga. Sedan 25 år utbildar och stödjer Friends skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Vi finns där barnen finns.

Friends image
Spela film

Vanliga frågor

Alla Libero Friendship Edition ( Libero Comfort storlek 3-7 och Libero Up&Go storlek 4-8) och alla Libero Touch -paket ingår i sommarkampanjen Friendship Edition 2022.
Om du har koder från andra Liberopaket än de som ingår i kampanjen registrerar du dem precis som vanligt i poängshopen, dessa förvandlas då till poäng och inte kampanjkoder.
Varje blöjpaket ger 1 kampanjkod.
Libero Friendship Edition gäller under perioden 2 maj 2022 – till 31 augusti 2022 eller så långt lagret räcker.
Blöjorna har ett annat mönster och paketen känner du igen på Friendship Edition temat på framsidan.
Blöjorna i kampanjen Libero Friendship Edition finns i alla matvarubutiker där du vanligtvis hittar dina Liberoblöjor.
Ja, i Liberoappen kan du registrera både kampanjkoder och vanliga koder.
Erbjudandet gäller tom 31/8 2022 eller så långt lagret räcker.
Det är alltid svårt att veta i förväg hur efterfrågade de olika gåvorna kommer att bli och vissa kan ta slut innan kampanjen är över. Du kan nyttja erbjudandet till 31 augusti 2022, eller så långt lagret räcker.
På insidan av alla Liberos blöjpaket hittar du en kod. Koden innehåller tio tecken – både siffror och bokstäver. Tänk på att det kan vara svårt att se skillnad på siffror och bokstäver, t.ex. 0 (noll) och O (stort o) och 1 (ett) och I (stort i). Testa gärna båda varianterna ifall du får ett felmeddelande. Du kan även skanna den fyrkantiga koden med din mobil direkt i Liberoappen.
Koderna är personliga och kan bara lösas in av medlemmar i Liberoklubben som har köpt Liberoblöjor med Liberos unika koder för privat bruk. Vi förbehåller oss rätten att be om kvitto som styrker köpet. Vid en eventuell tvist har Essity ensam beslutsrätt.
Ja, du behöver vara medlem för att kunna lösa in koderna och beställa gåvorna. Du blir enkelt medlem på liberoklubben . Det är gratis att vara med i Liberoklubben.
Den här kampanjen med collect & get är unik och gäller under en begränsad period. Kampanjprodukterna står utanför den vanliga poängshoppen och därför gäller endast koderna från de blöjpaket som ingår i kampanjen. Det går alltid bra att använda dina andra koder till de ordinarie gåvorna som vi har i Liberoshoppen. Vill du inte samla till någon av kampanjprodukterna, kan du själv konvertera kampanjkoder till vanliga Liberopoäng.
Du kan beställa max 2 st/kampanjprodukt. faq-item-14-link-text faq-item-answer-14-1
Du kan fylla i dina koder löpande. Vi sparar koderna under hela kampanjperioden tills du är redo att beställa. Gåvan är inte reserverad förrän du har genomfört din beställning.
Om gåvan är skadad när du får den eller om du inte är nöjd med beställningen är det bara att kontakta konsumentkontakt så hjälper vi dig. Skadade gåvor kan endast bytas mot motsvarande nya gåvor och inte mot pengar. faq-item-16-link-text faq-item-answer-16-1
När kampanjen är slut 31 augusti 2022 kommer dina koder automatiskt att omvandlas till poäng i början av september 2022. Då kan du handla för dessa poäng från poängshoppens ordinarie sortiment. Om du önskar handla för kampanjkoderna innan, kan du själv konvertera dina kampanjkoder till ordinarie Liberopoäng. faq-item-17-link-text faq-item-answer-17-1
Gå till ”Mitt konto” när du loggat in på Libero hemsida. Klicka på ”Uppdatera din information”. Här skriver du in din nya adress och klickar på uppdatera.
empty field
empty field
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...