App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Till vc eller?

Bör man uppsöka vårdcentralen efter drygt 2 veckor med hosta och halsont?? Det började med förkylning för 3 veckor sedan, andra veckan var förkylningen bättre men jag hade hosta och var hes som bara den. I slutet av andra veckan började jag få ont i halsen men hesheten la sig. 3dje veckan fortsätter med hostan å halsont när jag nyser, sväljer el pratar vilket lockar fram hostan. Nu går jag snart in på 4eveckan. Jag har provat bromhex, nipaxon (först hade jag slemhosta, sen torrhosta). Har provat strepsils, mucoagin, baducin. Te med honung, alt citron, glass.... Börjar få idetorka. Vad ska jag göra??

2013-03-23
CarroB_84
CarroB_84

Läs min tråd om min "roliga" lördag. Jag ringde min vårdcentral och de tyckte jag skulle åka in och ta halsprov. Är det en bakteriell infektion kan man få antibiotika, men är det en virusinfektion hjälper inte antibiotika!

2013-03-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Du är väl gravid om jag inte minns fel? Läkarna kan skriva ut recept på avsvällande, tyckte det hjälpte en jäkla massa när jag var sjuk.

2013-03-24
Betty86
Betty86

nu har ja klarat mej i år men normalt sätt får jag hosta en gång om året som gör att min hals går sönder. känns det som.. den sitter då i runt 2-3månader . första månaden är det väldigt intensivt! Jag brukar inte söka vård.. men man kan ju få hostmedicin utskrivet kanske.. i lvrigt är det nog inte mycket dom gör..
kag hade inte gått till läkaren iaf.. jag går bara dit om jag känner att detta kan jag inte så ut med. .
därför går jag aldrig till läkaren :-)

2013-03-24
osisen
osisen

Hosta är normalt att ha i flera veckor. Men du kan ju alltid ringa vc och prata med dem på måndag morgon. Eller ring 1177 och få råd nu i helgen.

2013-03-24
Pingus
Pingus
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...