App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Såååå ont!

Har haft förvärkar hela veckan, trodde igår att de började avta lite smått då jag i förrgår inte kände av de så mkt som alla andra dagar. Sen igår så ställde jag mig å strök lite gardiner å satte upp dom m hjälp av sambon. Började känna avstå kramper medan jag strök, som kom å gick. På kvällen kom svärföräldrarna och hälsade på, efter ca en kvart så började de värka rätt bra i ländryggen å magen, detta höll i sig en bra stund, fick ngn enstaka paus då de inte kändes. Efter de åkt typ två timmar senare så har jag fortfarande värkar som bara blir starkare å starkare.. Runt nio tio så höll jag på å gå under av värkarna så tog två Alvedon å en varmdusch, kändes dock inte som de hjälpte, men avtog lite smått efter en stund (inte helt) så lyckades iaf somna strax efter tolv.. Vaknat av några små värkar under natten men inte som gjort lika ont. Känner att jag inte klarar en sån värk idag igen, kommer bryta ihop då! Ngn som vart med om liknande, har de vart nära osv?

2013-03-23
Ampan
Ampan

Går in i v 36 imorgon och jag känner också av förvärkarna nu. Imorse kändes det som om låg bebisen och tryckte sig neråt och jag fick som mensvärk ungefär. :-)

2013-03-24
Oskv3
Oskv3

Är i v.36. Men känner mig inte orolig, mer nyfiken på om de närmar sig ännu mer nu med så kraftiga förvärkar:) vill träffa busen snart..

2013-03-24
Ampan
Ampan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...