App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förvärk

2 ggr idag har jag fått olidliiiig "mensvärk" bak  ryggen som smugit sig framåt. Magen har blivit väldigt spänd och jag har liksom fått stanna upp det jag gjort för tillfället när det kommit. Jag har haft förvärkar och de gör ju liksom inte ont, mer än att det spänner och drar i magen men det här gör ju ganska ont faktiskt. Är dt förvärk redan? Eller är det redan? Kanske är normalt med sndra barnet, vad vet jag? Jag vet bara att jag förra gången märkte av att det hände något i magen då och då, men lade ingen större vikt kring om det var sammandragningar eller förvärkar..

2013-03-21
Betty86
Betty86

Ja, nu har jag inte känt någon sen i förmiddags. Har "bara" mensvärk. Jag var ju inne förra veckan och kollade eftersom jag var orolig när bebis knappt rört sig, känns så onödigt att åka in igen och det inte är något.. Avvaktar nog lite denna gången. Spännande att det snart är dags för dig! Verkligen lycka till innan, och håller tummarna att det släpper i samband med att bebis kommer också!

2013-03-22
Betty86
Betty86

Det låter som värkar du har. Förvärkar kan visserligen göra ont men de går över vid vila. Åk in för säkerhets skull, är det på g är det ju läge att försöka stoppa det och då är det bättre att vara ute i god tid. Ang foglossning är smärtan met eller mindre konstant ja. Hur jag än gör får jag ont, men vissa ställningar kan lindra för stunden. Båda mina tidigare gånger har det försvunnit som i ett strollslag efter snitten och jag har varit uppe och studsat som en yster kalv ;) hoppas det blir så denna gången med...på tisdag vet vi

2013-03-22
Hurricane
Hurricane

Hurricane, man kan väl säga att foglossning är mer konstant? Du har ju en ganska avancerad version, jag känner bara av lite typ som ischias ibland, helt överkomligt. Tycker synd om dig, hoppas det släpper snart efter förlossningen!

2013-03-22
Betty86
Betty86

skulle stå: och inte i ryggen

2013-03-22
Betty86
Betty86

Alltså, det är ju i ovansidan av ryggen oc in i fogarna det gör ont. Och det är som menvärk. Har haft det igen nu under dagen, försvinner inte vid vila.

Ska avvakta lite under helgen, skulle jag märka av att det kommer mer regelbundet åker jag in. Reagerar mest på att det kanke kan vara "riktiga" förvärkar eftersom det har stuckit en del nedåt också. Men jag kanske lurar mig själv? Det är ju ganska tidigt (vecka 31), men alla säger ju att man känner av allt tiigare när man är omföderska.

2013-03-22
Betty86
Betty86

Jasmine:foglossning kan göra så ont. Jag kan knappt röra mig alls på grund av det. Har gått på krycker i snart 20 veckor och ska jag länge rundor blir det rullstol. Jag kan inte klä på mig byxor, skor eller strumpor. Inte heller vända mig i sängen utan hjälp. Jag får ibland så ont att jag inte kan röra mig alls. Sen kan man ha smärtsamma sammandragningar också, har även det..men dom släpper om man vilar lite

2013-03-22
Hurricane
Hurricane

Låter som de värkar jag har. Enligt min bm är det ett tecken på att jag snart ska föda. Men sen har jag gått över tiden med 3 dagar också. Hur långt gången är du?

2013-03-22
Magdapending
Magdapending

ja hade förvärkar med andra som gjorde ont.. med första märkte jag inre ens av sammandragningarna alls..

2013-03-22
osisen
osisen

Jag hade det igår och var inne på kontroll, det dom sa till mig var att det var foglossning... fundersam på om det verjkligen kan göra så ont med foglossning??

2013-03-22
Jasmine8383
Jasmine8383
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...