App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fler här med sambo på sjön???

Hej, vi ska ha vårt första barn, bf 28 april. Vill bara höra lite om hur ni som har sambo som är sjömän, hur funkar vardagen för er?

2013-03-21
Oskv3
Oskv3

Lika lång tid hemma som ute. Vi har alltid haft det så, träffades när han var i land pga tillfällig lagning av båten. Jag vet ju inget annat och ska tror att min sambo kommer ha det jobbigare än jag eftersom han är sen som är borta och missar mkt. Men vi får väl använda Skype lr nåt sånt.

2013-03-30
Oskv3
Oskv3

Jag undrar, när de är borta i 6veckor, hur länge är dem hemma då?

2013-03-30
emcb
emcb

Okej. Det är inte lätt att ha dem borta så länge. 6 veckor är ju en stund.. Men man lär ju sig att hantera det, även med barn. :-) hoppas allt går bra för er!

2013-03-30
Duvorna
Duvorna

Tack, skönt att höra. Min e ute sex veckor åt gången å har ingen semester.

2013-03-30
Oskv3
Oskv3

Hej! Min man jobbar på sjön också. Borta två veckor hemma två. Vi fick vår första i september. Han sparade all semester och övertid det året och tog ut i samband med födseln så han var hemma två månader. Ovärderligt. Sen har han jobbat på som vanligt. Första gången han for till jobbet var svårast. Sen har man vant sig och lärt sig hantera läget. Mitt tips är bara att om du har föräldrar, svärföräldrar eller annan familj eller nära vänner. Utnyttja dem så mycket du kan så du får avlastning från dem! Annars tycker jag att det faktiskt gått lättare än förväntat! Lycka till! :-)

2013-03-30
Duvorna
Duvorna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...