App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som hade foglossning första graviditeten - hur blev andra?

Med första barnet fick jag besvär av foglossningen i v 20, och var deltidssjukskriven sista två månaderna. Är nu bara i vecka 11 med andra barnet, men tycker mig börja känna redan? Jag vet att risken att få besvär är större nu, har suttit på en pilatesboll för att försöka stabilisera bäckenet. Särskilt då jag suttit på huk och hjälp dottern med kläderna kan jag få värk som ett bälte runt hela nedre ryggen och ovanför blygdbenet, är dock bara vid några enstaka tillfällen det hänt. Däremot har jag ofta värk i ljumskarna, sen två veckor tillbaka... minns faktiskt inte om jag hade ont där sist, förträngt det? Eller kan smärtan bero på något annat?

2013-03-20
ChildofJune
ChildofJune

Någon som provat akupunktur? Vet inte om man får göra det såhär tidigt men... har ett bälte liggandes någonstans, men tyckte det hjälpte mest med att hålla upp magen så det inte blev så tung belastning - är ju inte där än på ett tag ;-)

2013-03-20
ChildofJune
ChildofJune

foglossningen gick aldrig över från första barnen (tvillingar).den fortsatte in på nästa graviditet.blev gravid ca 10 månader efter tvillingarna.Men efter 3:e barnet så var den som bortblåst :).

tror att den började runt v.12 med tvillingarna.med 3:e barnet under hela graviditeten.klarade mig utan kryckor.använde foglossningsband (hjälpte sådär).

2013-03-20
Emilie7
Emilie7
Barn på 1 år och 8 månader

Första gången så fick jag foglossning i vecka 17, då var det ryggen och svanken. Denna gång har jag i blygdbenet och ljumskarna, kom inte förens runt vecka 25+

2013-03-20
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...