App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

blödning! v16

Är nu gravid v16. mitt första barn! har haft en hittintils jobbig graviditet tycker jag själv. har redan haft stora blödningar i v 13, men allt var bra med bebisen, fick åka in & ut på kk ca 5 gånger.varit på 4 ul redan, även träffat läkare hit& dit. allt har varit sjukt på frestande. Men allt har varit hur bra som helst tills idag! har haft dt stressigt nu några dagar, brytit foten och hoppat runder, och idag när jag gick på toa kom det blödningar igen men denna gången mer brunt, men inga klumpar. Är orolig men ändå ej, har ca 2,5 v kvar till mitt nästa ul, var även och fick höra hjärljuden för 5dagar sedan. så vet att det är ok,?!  min fråga är nu har någon mer här varit med om detta? känns som man på något sätt är ensam om detta,! :/

2013-03-20
joannaadelros
joannaadelros
Barn på 2 år och 6 månader

tack för alla svar, man känner sig lugnare, & skönt att veta att man ej är ensam om detta. 

har pratat med min bm hon sa att jag ej ska vara orolig och bara ta det extra lungt, hon sa att det kan vara blod som kommer nu som ej kom ut helt förra gången. men min tanke är blöder jag mer åker jag in och ber om extra ul elr ngt, hehe. just nu hoppas jag bara veckorna går snabbt till nästa gång! :)

2013-03-20
joannaadelros
joannaadelros

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-03-20
joannaadelros
joannaadelros

Jag har varit med om liknande när jag väntade andra barnet. Fick en stor störtblödning i v.13 men allt såg bra ut. Fanns en rätt stor blödning i livmodern kunde läkaren se vid vul men hon visste inte varför. Blev ordinerad sängläge i en vecka och fick inte lyfta tungt, som t.ex min 1,5 åring. Efter den stora blödningen fortsatte jag att blöda i ytterligare 2 månader, ibland lite mer och ibland mindre. De sista veckorna mest brunt. Vilket förövrigt betyder att det är gammalt blod.

Allt gick bra, jag födde sonen på bf+13 och ut med moderkakan kom också den då koagulerade blödningen som läkaren sett vid vul i v.13.

Du är långt ifrån ensam, många som får blödningar under graviditeten, i många fall helt ofarliga men jag vet att det är påfrestande och att man oroar sig. 2,5 vecka kan kännas som en väldigt lång tid om man är orolig så tveka inte att ringa kk tidigare om det känns jobbigt. Eller bm så kanske du kan få komma och lyssna på hjärtljuden igen. Låter förövrigt jättejobbigt att bryta foten.

2013-03-20
vevvis81
vevvis81

Har du haft det stressigt kan det vara därför, brunt blod brukar tyda på att de tär gammalt, vid missfall ska det vara färskt. men ring din bm och hör med henne, om inte annat så för att lugna dig själv..

2013-03-20
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...