App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sparkar i badkaret haha..

Måste bara få kolla med er andra, jag vet inte om detta kan vara skadligt på något sätt men de har jag svårt att tro.. Ibland vill jag gärna ta mig ett varmt bad i badkaret, är gravid i v.24. Så fort jag lägger mig ner så börjar lillkillen sparka i magen som aldrig förr, han kan vara hur lugn som helst innan men så fort jag lägger mig känns de som krig där inne haha. Något mer som varit med om detta? Tänkte om de är värmen som orsakar liv i lillen där inne..

2013-03-19
Carolineeee
Carolineeee

Det är samma för mig! Det är inget farligt, men jag kan inte låta bli att bli lite orolig ändå. Så fort magen kommer i kontakt med det varma vattnet så sätter han igång med sin kickboxning, haha!

2013-03-20
Emsilemsan
Emsilemsan

Jag är väldigt frusen, så jag tog varma bad under graviditeten. Upptäckte också massa sparkar. Var i Thailand i två veckor när jag var mellan v 20-25. Födde en frisk flicka för drygt två veckor sedan. Märks att hon också gillar värme :)

2013-03-20
Hannis89
Hannis89

Vill absolut inte skrämmas, men se till att inte bada för varmt då vattnet inne i magen hos bebisen också ökar i värme och fostret kan få svårt att andas! Min barnmorska varnade mig från att bada alltför varmt och också att sola med mage (nu kanske detta inte är aktuellt för just dig men jag var höggravid i juni,juli,augusti) just på grund av att barnet kan få svårt med andningen. Vet flera som har fått åka in till sjukhuset just på grund av förminskade fosterrörelser som har uppstått vid hög värme.
Hoppas att jag inte har skrämt livet ur dig/er och jätteroligt att ni känner era små bebisar där inne! Lycka till med resten av graviditeten och hoppas på att allt går bra! :)

2013-03-20
Ung_mamma
Ung_mamma

Jag vet inte för jag har inte badat men min lilla skatt lever rövare så fort jag sätter mig i en bil så är jag orolig över lite sparkar en dag är det bara att gå it och sätts sig :)

2013-03-19
Idussen
Idussen

Min lilla verkar tycka om värme oxå, mer at jag värmer magen med mina händer så går han igång :)

2013-03-19
CCTang
CCTang
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...