App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Orolig. :(

jag har börjat bli väldigt nojig nu då jag inte känt av bebisens rörelser på ca: 2-3 dagar. Och normalt fall så är den livlig hela dagarna och jag känner av sparkarna tydligt varje gång men nu har jag inte kännt av något alls på några dagar. jag har tastat att dricka kallt vatten o buffa på magen när jag ligger på sidan men det händer ingenting nu, normalt så får jag respons nästan direkt. vet inte om jag borde vara orolig eller inte, då jag inte har något att jämnföra med då detta är min första graviditet.  jag skall på kontroll hos barnmorskan nu på fredag men är mer eller mindre livrädd inför mötet på fredag i fall att hon inte kommer höra några hjärtljud eller så. Går in i v.28 imorgon.  någon som har något bra tips på vad jag skall göra? eller är det "normalt" att det kan bli så?

2013-03-19
fredrikah92
fredrikah92

Skönt att höra att allt är bra med dig och lillen :)

2013-03-19
CCTang
CCTang
Barn på 3 år och 2 månader

Va skönt :))

2013-03-19
Linz
Linz
Bebis på 9 månader

Precis kommit hem efter kontrollen på förlossningen, och allt var bra med den lille. Den låg o sparkade mot ryggen det var tydligen därför jag inte kände av något. Men känns underbart att veta att allt är bra i alla fall. ;)

2013-03-19
fredrikah92
fredrikah92

Tycker man alltid ska ta minskade foster rörelser på allvar och kolla upp.. Oftast är det kanske inget.. Men risken finns tyvärr art det är något fel!!!

2013-03-19
Linz
Linz
Bebis på 9 månader

Ibland vänder sig ju bebisen och sparkar mot ryggen, då känner man inte alltid. Tycker att du ska ringa till förlossningen eller åka in och bli undersökt. Lycka till, kommer gå bra!

2013-03-19
KerstinCecilia
KerstinCecilia

jag var med om liknande för ett par veckor sen... min bebis mådde bra som tur var o de hade ingen förklaring på varför jag inte kännt av bebis, men de sa till mig på förlossingen när jag var där o kollade magen att man ska känna minst tio sparkar varje dag annars ska man ringa dem o åka in för kontroll! så. jag tycker verkligen du ska kontakta förlossingen så de kan undersöka dig så du får veta att. allt e bra o slipper oroa dig! lycka till!!

2013-03-19
sandris87
sandris87

Ring fl och fråga eller din bm.

2013-03-19
sundstroom
sundstroom
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...