App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Plocka ej bort

Hej vi är nya föräldrar ja och min sambo till Kajsa som är fjorton månader. Vi har aldrig plockat bort något som står i hennes höjd så nu när hon kan gå bryr hon sig inte om xbox eller tv apparater som hon kan peta på.. tror att det är bara för att hon sett det hela tiden  Så mitt tips är låt allt vara som det är.. så blir allt inte så kul att ta på..

2013-03-19
annika773
annika773

Vår son är värst när vi är hos andra. Hemma pillar han inte på nåt nästan men så fort vi är hos nån annan som har andra saker så är han där och pillar :)

2013-03-19
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 11 månader

Med stora så har vi i stort sett inte plockat undan något eller barnsäkrat på nåt sätt, hon håller sig lite till det hon får.. Visst tror jag på att man ska försöka att inte plocka undan i förebyggande syfte, däremot så får man se till det barn man ahr, min stora är ju hopplös på knappar och sånt så vi har varit noga med att plocka undan fjärrkontroller och telefoner och liknande för hon är hopplös på det! Numnera kan hon öppna lådan själv men hon får inte leka med det, men kan få trycka och typ byta kanal under överseende...

Man får se till det barn man har, en del barn klarar att det sår levande ljuys och brinner på TV-bänken utan att välta de eller bränna sig, andra klarar itne ens att det brinenr ljus i takkronan...

2013-03-19
Yrwen
Yrwen

Hahaha, det sa min syster också! Hon kunde inte fatta att jag flyttade bort saker så min klåfingrige son inte skulle slå ner det. Men så kom hennes andra barn och jäklar vad hon fick flytta grejor!
Ja, jag har påpekat mer än en gång att man skulle ju inte plocka bort något.... mohahahaha....

2013-03-19
Toffsan
Toffsan

Oj vad skönt för er, vår son är 6 månader och springer i sin gå stol. Redan nu så har två krukor och ps2 åkt i golvet ett flertal gånger så vi får redan plocka bort grejer haha!

2013-03-19
Joohannaa
Joohannaa

Det kan ju finnas både saker som lätt kan gå sönder ifall de få för sig att peta/putta på så de ramlar ner på golvet och saker som faktiskt är farliga för dem! Man måste ju se till deras säkerhet!

2013-03-19
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...