App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ngn som får förvärkar/sammandrag​ningar efter sex?

Hej! Jag undrar om det är någon av er alla som får rejäla förvärkar och sammandragningar efter att ni haft sex? Jag får som en ordentlig "mensvärk" i nedre delen av magen, bak i ländryggen och ibland strålar det även ner i övre delen av benen, samtidigt som jag även får sammandragningar emellanåt. Detta håller på i flera timmar efter att jag och min man haft mysigt ihop (nu senast höll det i sig i 5-6 timmar trots att jag låg i sängen och vilade och sov om vartannat). Jag kanske ska tillägga att jag nästan varje gång får flera omgångar med orgasmer...det kanske är det som framkallar förvärkarna/sammandragningarna... Är så himla trist att behöva ha så pass ont efteråt när jag njuter i massor av att få vara tillsammans med min man :(

2013-03-17
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 3 månader

Jag förstår varför ni slutade runt 7:e månaden. Det är verkligen inte kul att få såhär ont efter varje gång :( Vi har fortfarande sex, jag har en dryg månad kvar till BF nu, men det sker inte särskilt ofta just pga att jag får så pass ont. Tråkigt eftersom både jag och mannen njuter massor av att ha mysigt ihop :( Men mindre njutbart efteråt för mig :( Tack för ditt svar lillamy!

2013-03-18
Hnoss
Hnoss

Tack :) Då är jag inte ensam i alla fall ;)

2013-03-18
Hnoss
Hnoss

Jag får oxå det under och efter sex trodde sjutton vi satte igång det igår men icke sa Nicke ingen bebis än 38+5 min sambo blev lite orolig när hela magen drog ihop sig under tiden...

2013-03-18
Idussen
Idussen

Jag fick också sd/förvärkar av sex. Duschade alltid efter för att lindra. Men kunde ändå hålla på 1-3 h efter.. Hade sex kvällen natten innan lillan kom. Vet inte om de startade förlossningen. (föddes 38+5)

2013-03-18
Hannis89
Hannis89

Tack för ditt svar :) Jag tror nog inte heller det är farligt, men man kan ju inte låta bli att oroa sig lite grann ändå ;) Mest nyfiken på hur många andra som har det likadant :)

2013-03-18
Hnoss
Hnoss

Ok. Det gör ju tyvärr inte mitt :( Jag är 34 veckor gången på tisdag och har haft de här besvären i princip hela graviditeten, dock mkt mildare och snabbt övergående i början av graviditeten.

2013-03-17
Hnoss
Hnoss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...