App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälpppppp???!!!

Födde min som i måndags, och tyvärr sprack jag. Varje gång jag promenerar, går på toa osv gör det så jävla ont samt svider också. Måste gå in i duschen för att kissa annars kommer jag att svimma av smärtan . När kommer detta att gå över? Klarar inte av mer...:( har ni några tips på vad man kan göra för att lindra smärtan lite?

2013-03-17
zeynom
zeynom
Barn på 3 år och 5 månader

Eller det var gel förresten.

2013-03-17
Mikkiz
Mikkiz

Fick du ingen salva på bb som du ska smörja med när du duschar ? Jag fick det och gjorde det men gjorde det även när jag kissade för annars gick det verkligen inte att kissa. Det var verkligen jätte skönt och svalkade med den salvan.

2013-03-17
Mikkiz
Mikkiz

Jag åt 2 Alvedon och en Ipren var sjätte timme första en och en halv veckan sen tog jag bara Alvedon och minskade sakta på det, efter två och en halv vecka slutade jag helt. Min bvc-sköterska sa att man inte ska äta Ipren när man ammar men eftersom läkarna på bb hade sagt att jag skulle ta det så gjorde jag det ändå. Jag sprack oxå mkt, ringmuskeln gick av nästan helt och jag låg på operationsbordet i två timmar för att bli ihopsydd efter förlossningen. Nu är det snart sju veckor sen och för några dagar sen lyckades jag till och med sitta på en häst igen, man läker snabbare än man kan tro:-)

2013-03-17
AnnaA86
AnnaA86

Ring din bm på mvc, det finns en gel eller spray som bedövar och svalkar. Kanon! Så lid inte i onödan, be om hjälp!!!

2013-03-17
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...