App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ung och gravid i Malmö

Hej, jag är 17 år och gravid med en liten pojke som är beräknad midsommarafton. Finns de någon annan där ute som är ung och gravid i närheten av Malmö? Skulle vara kul att höra hur ni tar vardagen med skola, pengar och konstiga blickar. :)

2013-03-17
Jenniferhagen
Jenniferhagen

joannaadelros: ul är helt fantastiskt! Det blir helt plötsligt så verkligt att det är en bebis i magen. Att få veta könet var ett måste för mig och min sambo, då går det ju att planera hur bebisrummet ska se ut och vilka kläder man ska köpa. :) och jag håller med dig, när man går på bebisavdelningen på HM, går och känner, vänder å tittar på olika bodys. Sen brukar nästan alltid kassörskan fråga om hon inte ska lägga ner en presentlåda i påsen och måla över prislappen. Då brukar säga att det är till mig bara. En sak som jag tycker är jätteskönt är när man är på något läkarbesök eller så och de frågar efter personnummret, oftast reagerar inte personalen som frågar att jag bara är 17 år. :)

2013-04-01
Jenniferhagen
Jenniferhagen

Är 21, & väntar mitt förta barn som är beräknat till september! Könet vet vi inte ännu ska på ul om 1 vecka, lääängtar tills jag får se det lilla livet!  & ska flytta till malmö nu denna månaden! :) jag tycker folk kollar mest på en när man kollar bebis kläder & när man kommer in & ska kolla på andra baby saker, hehe!

2013-03-31
joannaadelros
joannaadelros

Fast de har man hört om alla ställena.. Finns nog inget perfekt ställe.. Trist att du fick en sån upplevelse.. Hag är super nöjd med min imalmö.. De var fantastiska!

2013-03-31
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Svårt det där, jag står mellan Lund och Malmö, verkar som om det mesta beror på vem som jobbar...

2013-03-31
CCTang
CCTang

Jag är visserligen inte gravid nu men har en dotter som blir 2 år nu i maj fick henne när jag va 22:) födde också i malmö, måste säga att jag blev väldigt bra bemött då vi blev akutinlagda av all personal, tyckte dom va underbara på förlossningen!

dock tyckte jag inte om bb då personalen hade dålig attityd plus att papporna inte fick stanna kvar (detta va på eftervården) man kan ju hamna på patient hotellet om förlossningen gick bra och bebisarna mår bra.

2013-03-31
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

En del trelleborgare hör ser jag trevligt!! Och att föda i Malmö var toppen.. Så rekommenderar det absolut!! De e ju så att alla ställen har alltid någon som e mindre bra!!

2013-03-31
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

CCTang: jo visst räknas du som ung. :)

2013-03-31
Jenniferhagen
Jenniferhagen

Saraa89: jag va på en akut kontroll i dagarna. Då tog dom också väldigt bra hand om mig i Malmö. Dock fick jag vänta ganska länge för att de va långfredag och de hade mycket att göra. Annars va dom väldigt trevliga. Men tyvärr finns det surkärringar som har valt helt fel jobb! Lycka till själv med den lilla! :)

2013-03-31
Jenniferhagen
Jenniferhagen

BiancaT: okej tack så mycket. Jag har inte kommit så långt att välja sjukhus ännu men det är bra att veta när det är dax :)

2013-03-31
Jenniferhagen
Jenniferhagen

Jag är 25 och väntar första barnet. Jag tycker att jag är rätt ung men kanske inte :p Min bebis beräkna komma ut den 30 maj :)

2013-03-21
CCTang
CCTang
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...