App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fötter

Jag har nu gjort 27 veckor.  Jag blir större och har svårare att röra mig ordentligt. Det jag minns sedan mina andra graviditeter är att helt plötsligt kunde jag inte klippa mina tånaglar. Det kom som en chock. Nu "klipper" jag dom en gång/vecka för att slippa få superlånga tånaglar innan förlossningen. Jag klarar nämligen inte av att låta någon annan röra mina tår : ) Något som jag har gjort är att vara på fiskpedikyr. Dom små fiskarna äter all död hud på fötterna och dom känns verkligen som "barnarumpor" efteråt. Där jag gick kostade det 400:- för ca 1 timmes behandling efteråt. Om ni kan så unna er denna behandlig. Man måste ta hand om sina fötter.  Ha det bra alla.

2013-03-17
malin1971
malin1971

Fiskspa är ingen smittorisk eftersom ett krav är att huden ska vara hel. Man får inte ha sår på fötterna, det är ju där de farliga bakterierna finns.

En annan grej man kan göra om man har svårt att "nå" sina fötter på grund av magen är att smörja in dom rejält med mjukgörande, det ska flöda massor inför natten. Stoppa sen fötterna i plastpåsar och trä en strumpa över. På morgonen är fötterna mjuka å goa igen : )

2013-04-07
malin1971
malin1971

Ja det är konstigt det där. Men det jag oroar mig för när en människa närmar sig mina fötter är att de ska ta tag i tån bredvid stortån och nypa i den.

Innan jag stoppade i mina fötter i badet så tänkte jag på det men kom fram till att dom små fiskarna inte kan nypas med sina små munnar : )

Om du inte klarar av fiskarna så ta dig en vanlig fotvård då, det är ju skönt det med. Så länge dom inte nyper dig i tårna ; )

2013-04-02
malin1971
malin1971

Jag var på fiskspa när vi var utomlands och efter de första fem min när jag höll på att dö för det kittlades så var det himla göttigt och mina fötter behöver verkligen det dom är hårda och hemska men bi har inte det i min stad

2013-03-17
Idussen
Idussen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...