App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tänka på när man skaffar vagn

När jag och min sambo letade efter vagn när jag var gravid så var vi ute efter en sån smidig vagn som möjligt. Och vi visste inte riktigt vad man skulle tänka på, vad som var bra kvalite osv.. Vi kollade mest på begagnat eftersom vi tyckte att dom flesta vagnarna var överdrivet dyra. Och vi ville ha en vagn med liggdel och sittdel för sig istället för kombivagn. Vi ville även ha så man kunde ha bilbarnstolen på själva vagnen, just för att det ska vara så smidigt som möjligt när man tex. ska åka och handla. Och även för att vi inte hade någon egen bil i början, så tyckte vi att det var smidigare när man skulle åka med någon annan osv.. Vi hittade våran vagn på blocket och det är den bästa vagnen jag kan tänka mig! När vi köpte den så hade ägaren innan bara haft den i mindre än ett år och den var så gott som ny! Vi har haft den nu i över sex månader och jag är fortfarande lika nöjd med den.  Mina tips på vad man ska tänka på när man letar efter vagn är: Är den lagom stor?, är den smidig att fälla ihop?, Kan man byta ut hjulen om dom går sönder? Och även om vagnen är för "plastig" bör man tänka på om den klarar av kylan på vintern, annars kan den lätt spricka..  Hoppas mina tips kan hjälpa er!

2013-03-15
pernillapellas
pernillapellas

(null)

2013-03-17
RebeckaAKB
RebeckaAKB

Jätte bra tips! :) vi tänkte och gjorde så också! Och vi hittade en vagn som va knappt ett år och hon hade inte använt sittdelen. 2000 spänn, hur nöjda dom helst! Har sagt de förut, heja begagnat! :)

2013-03-16
jessicamalin
jessicamalin

Tack för tipsen!! Kmr definitivt köpa begagnat (men i bra skick), tror man kan göra bra fynd på det sättet. Skönt att få lite tips iaf, det behövs verkligen!

2013-03-16
1katarina1
1katarina1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...