App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svartsjuka?

Undrar över varför man är det? Är det för att man själv har dåligt självförtroende? lr litar man inte på sin respektive och isf varför? Jag är personligen inte alls svartsjuk på min make, jag har bra självförtroende och jag litar helt o fullt på honom.

2013-03-14
jenccy
jenccy

Jag och min sambo kan prata om allt och jag har aldrig upplevt att jag känner mig svartsjuk sen vi blev tillsammans... Förrän nu. Den senaste tiden har jag dels börjat drömma skumma drömmar där han bla varit tillsammans med någon annan än mig och jag har vaknat upprörd och ledsen. Har berättat för sambon och han har lugnat och tröstat mig. Den senaste veckan eller något sådant har jag dessutom börjat känna mig besvärad över tanken på att han har haft förhållanden innan vårt och då självklart haft sex med de tjejerna (själv har jag inte haft ngt förhållande med ngn annan förut). Väldigt störigt. Har ju aldrig känt så förut! Är nu 34 veckor gången i graviditeten.

2013-03-17
Hnoss
Hnoss

Jag har aldrig varit den svartsjuka typen och jag har aldrig heller haft ett dåligt självförtroende, inte ens när jag var överviktig.

Jag tror att det har ett samband med hur man uppfostras och vilken trygghet och kärlek man fick under sin uppväxt. Att men blev sedd för den man är.

2013-03-17
Fideli73
Fideli73

I min förra relation va jag väldigt svartsjuk, men berodde nog på att han alltid skämta om han träffat sitt ex.. Kul skämt va!! Sen va han knäpp i huvudet desutom!! Nu är jag inte ett dugg svartsjuk och litar på min sambo till 100 procent.. Ja vet att han aldrig skulle va med någon annan.. De enda han o hans kompisar kan prata om är sexiga skådespelare.. Men de är ju i te precis några de kan få ;)

2013-03-17
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

(null)

2013-03-17
lojs85
lojs85

Kanske svartsjuka speglar en själv? Tänker man på andra karlar så tror man att partnern gör detsamma? Äsch jag vet inte alls om det är så. :P alltid olika!

2013-03-14
Annabus
Annabus

Blev lite fel där, inte grannskapet utan att han skulle

2013-03-14
FriidaN
FriidaN
Barn på 3 år och 11 månader

Jag hade en kille förut som jag litade på 100% och jag trodde inte alls grannskapet kunna göra nått, hade aldrig trott han kunde göra nått, en månad efter det tok slut hade han pillar en annan tjej precis mig och knullat henne hemma hos henne, helt enkelt haft ett förhållande bakom min rygg, det gjorde att mitt självförtroende sjönk totalt, och att man har svårt att lita på folk, jag har själv svårt att lita på killar , för det är fler otrogna än trogna jag varit med, jag kommer bog aldrig vara så säker som jag var då att en kille inte kan göra nått, för jag orkar inte bli så igen, den jag ska ha barn med nu, har aldrig varit otrogen, vad jag vet och hoppas på, jag tror inte det heller men kommer aldrig kunna vara helt säker..

2013-03-14
FriidaN
FriidaN
Barn på 3 år och 11 månader

Jag tror att det är rädslans över att förlora någon som gör att man blir svartsjuk, så är det i alla fall för mig.

2013-03-14
Gabriiellla
Gabriiellla

Jag är inte svartsjuk, jag vet var jag har min karl och han skulle aldrig få för sig att vara otrogen. Sen har jag taskigt självförtroende, så det spelar ju itne in på mig iaf.

Däremot så tror jag att talesättet "genom sig själv känner man andra" är lite vägvisande i denna fråga.. vet man vad man själv är kapabel till så varför skulle itne ens partner också vara det? Men det är ju bara mina tankar...

2013-03-14
Yrwen
Yrwen

näää det e jag inte... jag hade inte klarat av å leva så heller då hade ja hellre brytit för att slippa känna så..
jag tänker lite såhär .. e han otrogen så är han det hjälper ju inte om jag springer runt å tror att han är det åxå det blir ju ännu värre...

2013-03-14
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...