App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Arbetslös under sommaren - förskola?

Jag kommer vara arbetslös i sommar, och idag fick vi lapp från förskolan att fylla i för hur dottern ska vara där. Är det vanligt att man sätts på åtgärder under sommaren? Får jag ha henne 15 timmar under de sommarveckor som jag är arbetslös? Maken har tre veckors semster så då ska hon inte vara där. Men jag kan ju inte veta idag om jag kommer bli inkallad på möten eller satt på åtgärder... och blir jag det måste vi ju ha henne där. Hur sjutton gör man? Dessutom kräver de ju att man lämnar exakta vistelsetider för de 4 veckor som alla utom en förskola har stängt...

2013-03-14
ChildofJune
ChildofJune

15 timmar/vecka och ledig loven gäller nog bara allmän förskola här. Så jag bör ha rätt att ha henne minst 15 timmar. Tänker dock ha henne hemma, men får väl skriva på lappen att hon är det under förutsättningen att arbetsförmedlingen låter mig vara ;-)

2013-03-14
ChildofJune
ChildofJune

Det är väl bara att säga som det är, att du är arbetslös och kan komma att bli inkallad på grejer med kort varsel som du itne kan styra över.

Tycker att det är ett helvete det där, är själv arbetslös och jag kan ju itne bara lägga allt åt sidan och kasta mig iväg för att arbetsförmedlingen tycker det, även om jag skulle vilja.

2013-03-14
Yrwen
Yrwen

Måste bara tillägga att jag såklart hellre har henne hemma med mig. Men OM det skulle dyka upp något...

2013-03-14
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...