App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Namngivning!!

Så har vi äntligen bokat lokal och bestämt datum för namngivningen av Lillan. Dock har jag glömt var vi fixade inbjudningskorten när fixade storas? Har ni några bra tips? Vi vill ha med eget foto på, men kan inte skriva ut fotokort just nu då skrivaren gör fula ränder i bilderna :( Sedan tips på var man kan köpa saker att dekorera mer mottages tacksamt.

2013-03-14
Yrwen
Yrwen
Barn på 3 år och 3 månader

vi är lite sega (maken sa att han skulle ordna allt för annars måse han hålla tal. detta har han naturlgitvis inte gjort så nu har jag påbörjat allt arbete, hon blir ju ändå 6 månader i veckan..) beställde inbjudningskorten igår.

Vi kommer nog att göra kycklinggryta tror jag. Och xsedan fika med tårta... Vi kommer nog att göra tårtan själva, och allt fikabröd... Till storas fick jag hjälp av svärmor med maten (hon barnpassade och jag lagade maten) så får se hur mycket hjälp jg behöver denna gång.. Ska iaf in till stan idag så tänkte titta lite på dekorationer/pynt idag iaf.

2013-03-22
Yrwen
Yrwen

Du kan ju göra några olika soppor att bjuda på, och hembakat bröd. Lätt att ordna innan och lätt att värma :)

2013-03-14
Saraahogberg
Saraahogberg

Vi har tack och lov inte så mycket allergier, bara laktos så allt görs laktosfritt. Sen har vi en som inte klarar lök och paprika mm men typ lökpulver funkar så det är inget problem. Sedan ett barn som nu inte klarar mjölkprotein, men där kan man ju välja en korvsort hon kan äta istället. Sedan typ skaldjur och svamp och det är väl kanske inget man bjuder på ett dop iaf. Iofs en som säger sig vara allergisk mot nötter men det är mest skitsnack för att han inte tycker om det...

2013-03-14
Yrwen
Yrwen

(null)

2013-03-14
Dorian
Dorian

Problemet är att makens yngsta bror (23 i år) åter ingenting med sås (bla) så han kommer säkerligen få något annat iaf och korv äter han och typ alla barn så då är det en rätt självklar grej :)

Jag lovar, den killen är kinkigare än en bebis!!

2013-03-14
Yrwen
Yrwen

Med stora bjöd vi först på mat (lasagne) och sedan höll maken ett tal om vilka namn vi valt och varför. Sedan meddelade vi vilka som valts till faddrar och delade ut fadderbrev till dessa, i samb and med detta öppnades öven gåvorna. Sedan fikade vi med bullar, kakor och tårta.

Anledningen till att jag vill ha varm mat är för att jag själv itne tycker om kall mat, speciellt inte när det är kallt uite :) Paj och smörgåstårta är ju något som ganska många bjuder på och på de 3 senaste dopen vi var å¨bjöds paj på 2 och smörgåstårta på det 3e...

Funderade på pizza men dcet finns bara en pytteliten ugn i lokalen så det blöir ju svårt att få maten varm... Vi kommer väl att vara runt 30-50 personer gissar jag inkl barn så varmkorv kommer att erbjudas.

2013-03-14
Yrwen
Yrwen

å när ja varit på dop har det varot allt från "bara fika" till kalla sallader nybakat bröd, smörgåstårtor, och matpajer.. allt har funkat tucker j ag har aldrig varit på nåt sånt å känt men va fan tänkte de här .. man e ju liksom inte där för maten utan för å se på brbisen å träffa folk

2013-03-14
osisen
osisen

en nyfiken fråga bara. hur funkar en namngivelsefest??
ja menar ett dop har ju en präst som står å tjötar osv.
men en namngivelsefest va gör man då? mer än å äter "dopfika"
ja menar i min släkt finns det ina talhållare å jag skulle aldrig ställa mej upp å tala inför massa folk tex. å va skulle jag säga??
har bara varit på dop innan men e sjukt nyfiken på hur dessa andra oreligösa tillställningar går till. :-)

2013-03-14
osisen
osisen

Kompisen gjorde egen pizza med pizzasallad och sås, det var mycket uppskattat, sen var det ju bara 30 pers på deras dop. Vi gjorde chili con carne till 60 pers. Serverade ris. grönsallad och bröd till. Det var mycket uppskattat men även väldigt mycket jobb.

2013-03-14
Betty86
Betty86

Gärna tips på mat, lättlagat och enkelt. Varm mat önskas och INTE paj eller smörgåstårta.

2013-03-14
Yrwen
Yrwen

Vistaprint använde vi oss av. Där kan man ha egna bilder. Tyckte det var bra pris med!

2013-03-14
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...