App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

STOR sorg under graviditet. Hjälp!

Jag har varit med om något väldigt tragiskt för några dagar sedan och har förlorat min bästa vän i en olycka, jag hamnade i chock när jag fick veta allt och efter några timmar fick jag hemska smärtor i nederdelen av magen. Jag är gravid i v.24 och är orolig över barnet nu, hur stor skada tar/kan det ha tagit för min lilla älskling där inne? Vill ju att barnet ska må så bra som möjligt och nu är jag orolig över detta också.. Är verkligen nollställd samtidigt som jag är gråtfärdig dygnetrunt och har miljoner olika tankar! Hjälp mig att lugna mig lite..

2013-03-14
Carolineeee
Carolineeee

Ojjj jag beklagar verkligen sorgen!! min son gick ochså bort han gick bort en vecka efter han föddes i juli.. har dock varit fruktans värt ledsen och är fortfarande ledsen men tyvärr finns det inget man kan göra... men är lika orolig som er hur min lilla bebe mår i magen.. hoppas verkligen att alla bebisar mår bra i magen håller tummarna.massa styrke kramar till dig.

2013-03-16
Diianaa
Diianaa
Bebis på 9 månader

hej.. vill börja med att jag beklagar sorgen! sen kan jag säga att jag förstår vilken tanke de är du har.. min sambo/pojkvänn/barnets pappa gick bort i januari och idag Är jag i vecka 30.. jag var jätte orolig och är fortfarande rädd att bebisen imagen ska ta stryk för sorgen. men kontakta din bm så kommer du få mycket stöd.. tro mig du kommer klara dig ur detta även fast de inte känns så nu.. jag har en kamp varje dag och natt med tankar och mående. men just denna lilla krabat, vårat mirakel jag bär i min mage har fått mig att vara stark genom detta. de är de som fått mig att hålla mig kvar och orkat kämpa varje dag. jag bär trotts allt en del av honom, en del av mitt livs kärlek. styrke kramar till dig, du klarar detta.. jag finna som ett stöd!

2013-03-16
diiiamanta
diiiamanta
Barn på 2 år och 3 månader

Ring fin bm på Mvc, dör har de all hjälp du behöver nu när du sörjer och oroar dig över barnet. Du får säkert göra ett extra ul om du ber om det och de har kurator el psykolog som du kan prata med! Beklagar verkligen att du förlorar din vän! KRAM

2013-03-14
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...