App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

orolig ung mamma

Är så orolig om allt just nu , tänker bara negativt som typ : jag kommer bara älska min son/dotter när den e bebisen sen när den blir äldre kommer jag inte älska den mer... och att jag har inget jobb , ingen ekonomi alls, hur ska jag överleva??!!!! Vissa dagar tänker jag liksom att ekonomin löser sig och att allt kommer gå bra och vissa dagar är det bara skit alltihop och att jag kommer bli sämsta mamman och att jag kommer inte kunna ge mitt barn de den behöver...

2013-03-13
ungmamma1994
ungmamma1994

Förstår din rädsla men ett barn kan man aldrig sluta älska! Och det med pengar de löser sig vi bor ändå i ett land där man kan få bra stöd tills man har hittat något som man kan försörja sig på! Försök att prata med nära och kära som kan hjälpa dig. Du kommer klara detta bra alla är oroliga i början men man kommer lätt in i rollen som mamma, kan inte alltid vara lätt hör i livet man måste kämpa och det kommer du fixa. Stor kram

2013-03-13
babybo
babybo

den dagen barnet kommer så kommer du känna en glädje som du inte har känt förut.

du kommer att klara dig, du har familj och vänner runt om dig som gärna hjälper till. Kolla efter begagnat för det finns riktigt fina sängar, barnvagnar etc. håll koll i butiker när det är dags att skifta kläder efter årstider för då rear de mycket. Jollyroom är faktiskt en sida som jag kan rekomendera. de kör kampanjer hela tiden på allt möjligt. Vi köpte våran bilbarnstol där. De var 1500 kr billigare än babyproffsen. Senast nu så beställde vi lite matgrejor, en nalle puh tallrik med sked skulle kosta 179 kr men betalade bara 39 kr och en pipmugg som skulle kosta 70 kr kostade bara 19 kr.

 

en del lägger upp alla barnkläder på blocket och säljer, vi kommer ge bort våra sen när alla barn är avklarade. de gör ingen nytta på vinden.

 

du kommer att klara dig och du kommer älska ditt barn när det kommer, även när det blir äldre. det är kul att se barn utvecklas, sen får man ju busa med dem och jävlas lite när de blir äldre=)

2013-03-13
AnnelieeJ
AnnelieeJ
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...